19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

C&A jakne i kaputi za jesen i zimu 2022/2023.

C&A jakne i kaputi ove sezone obuhvaćaju glavne modne trendove. S obzirom da se sve više događaja odvija na otvorenom i da se više krećemo, jakne su postale naglašenije. Trendovi ove sezone su raznoliki i osim što se mijenjaju prema vremenu...
C&A jakne i kaputi za jesen i zimu 2022/2023.

C&A jakne i kaputi za jesen i zimu 2022/2023.

C&A jakne i kaputi ove sezone obuhvaćaju glavne modne trendove. S obzirom da se sve više događaja odvija na otvorenom i da se više krećemo, jakne su postale naglašenije. Trendovi ove sezone su raznoliki i osim što se mijenjaju prema vremenu, odnosno kreću s laganim, traper, kožnim jaknama, te postupno postaju deblje do zimskih, kao i svake sezone, i ove sezone se i miješaju. Tako su kratke jakne često deblje i prilagođene za hladnije dane, dok su prsluci ili baloneri za jesen postali duži. Košulja jakne su popularne i ove sezone u skoro svim izvedbama i bojama, od onih s uzorkom do jednobojnih.

Kaputi ove sezone uglavnom su srednje dužine tj. iznad koljena, ili do sredine listova, odnosno duži kaputi.

Boje koje dominiraju na jaknama i kaputima ove jeseni i zime su uglavnom neutralne, crna, smeđa, bež, bijela, kao i maslinasto zelena dok se raznolikost naglašava uzrocima, kao i krojevima.

Lagane jakne za jesen C&A

Popularni trend koji je krenuo prošle sezone nastavlja se ove jeseni su jakne u stilu košulja. Karirani uzorak je i dalj popularan, ali na kraćim jaknama. Jakna košulja se od klasičnih košulja razlikuje prvenstveno po materijalu, budući da se radi o debljim, čvršćim i toplijim materijalima koji je više prilagođen jaknama nego košuljama. Glavni trend je karo uzorak, ali su prisutne i jednobojne jakne. Ovakve jakne moderne su uglavnom ravnog kroja, bez remena, te u oversized izvedbama.

Kožne C&A jakne

Kožne jakne ove sezone u kolekciji C&A variraju od dužih do kratkih i klasičnih bajkerskih jakni.

C&A traper jakne

Traper jakne C&A ove sezone osim u klasično plavoj boji dolaze i u drugim bojama poput bijele.

C&A toplije jakne za jesen

Jakne koje su prikladne za hladnije dane i prijelazno razdoblje prema zimi obuhvaćaju jakne od flisa, kao i prošivane jakne punjene uglavnom sintetičkim materijalima. U ovom segmentu jakni izbor je zaista veliki, od vrste materijala do krojeva.

C&A kabanice

Za kišne dane posebno tijekom jeseni odličan izbor su kabanice. Ove sezone C&A nudi vrlo različite modele, u različitim bojama kabanice. Plava, žuta, ili neke neutralne boje, prilagodite kabanicu svome stilu. Kabanice obuhvaćaju modele od onih tankih, koje se mogu odjenuti kada je toplije ili preko neke druge jakne, do kabanica koje imaju postavljenu i toplu unutrašnju stranu.

C&A kaputi

Kaputi su neizostavan dio jesenske i zimske mode. Kaputi neutralnih boja, crna, bež, smeđa i bijela čine okosnicu ponude. Osim jednobojnih ističu se kaputi s kockama u različitim kombinacijama boja.

Oversized modeli su popularni kao i oni strukirani i kaputi koji prate liniju tijela. Ove sezone su dosta prisutni duži kaputi. Dok se nekoliko posljednjih sezona dužina kaputa skraćivala, ove sezone su moderni i oni do sredine listova.

C&A prsluci

Prsluci su u trendu i ove sezone. No, njihova ponuda se širi tako da ove sezone možete pronaći prsluk za sebe čak i ako vam ne odgovaraju oni klasični.

C&A zimske jakne

Ono što odlikuje zimske jakne je da su uvijek nešto deblje i toplije, tako je i ove sezone.

S obzirom da su moderne jakne različitih stilova, bitnije je birati jaknu prema svome stilu i uvjetima, odnosno da li nam treba toplija ili tanja jakna. Neutralne boje koje su moderne ove sezone također olakšavaju kombiniranje. S tima da ov sezone nešto manje dominira crna boja, a više nijanse smeđe, pa čak i sive. Ukoliko se odlučite za jaknu s uzorkom, ne morate se brinuti previše oko usklađivanja s ostatkom garderobe, budući da se ove sezone jakne s uzorkom moderno kombiniraju s drugačijim uzorcima, i ostalom odjećom također s uzorkom.

Oversized jakne su odličan izbor za jesen i zimu budući da se mogu kombinirati i preko tanjih i debljih odjevnih predmeta.