18 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Najpoželjniji modeli kožnih torbi koje ćemo nositi ove jeseni

Brend Galko predstavio kolekciju jesen/zima 2021/2022

Jesen je doba kada obično obnavljamo garderobu. Osim ključnih komada poput dobrog balonera, kaputa i gležnjača, na popisu je neizostavna i kvalitetna torba. Kožna torba pravi je odabir za ženu koja drži do bezvremenskog stila i kvalitete.

Kako je kožna torba must have dodatak u ormaru svake žene, tako se s dolaskom jeseni pitamo gdje nabaviti najbolje komade. Nova jesenska kolekcija modnih torbi hrvatskog brenda Galko itekako privlači pozornost. Kvaliteta materijala i izrade, zanimljiv dizajn, dugogodišnja tradicija i bogato iskustvo u izradi kožnih proizvoda čine ove torbe posebnim.

Kao jednom od omiljenih modnih dodataka, odabiru torbe se posvećuje posebna pozornost. Kupovina kvalitetne kožne torbe uvijek je isplativa jer ćete je moći nositi kroz nekoliko sezona. Osim toga, dobro ćete se osjećati dok je nosite.

U novoj Galko kolekciji prevladavaju snažna crna boja u kombinaciji kroko i lak kože, mistična ljubičasta u saffianu i topla smeđa boja u bezvremenskom floteru. Kao i uvijek, Galko koristi nekoliko vrsta kože i izrađuje autentične proizvode uvijek prožete prepoznatljivim Galko stilom.

Dizajnirane s ljubavlju

„Gradske ulice otvorena su pozornica za novu Galko kolekciju. Torbe su prožete detaljima urbanog stila. To su torbe s karakterom za svaku ženu koja je istovremeno snažna, samouvjerena i želi biti u korak s najnovijim trendovima. Za žene koje su u pokretu, a opet ne žele odustati od svoje nježne i ženstvene strane“. Ovako su novu kolekciju opisale dizajnerice tvrtke Galko.

Vidljivo je da novu kolekciju karakterizira i doza ležernosti u skladu s novim navikama odijevanja i modnim trendovima, ali Galko kolekcija ne može bez elegantne damske torbe. Posebno se ističe prekrasna torba većih dimenzija u kombinaciji kroko i lak kože. Ovim bezvremenskim modelima Galko ostaje vjeran svome stilu koji slijedi od samih početaka, ali i dugogodišnjim kupcima koji vole autentičan Galko stil.

Kožna torba za svaku priliku

Kolekcija donosi funkcionalne torbe različitih veličina pa svaka žena može odabrati model koji će joj najviše odgovarati. Ni ovoga puta u novoj kolekciji nije izostao inovativan model ruksaka koji možete nositi i kao torbu te prilagoditi svakom stilu odijevanja. Na ovaj model trendseterice neće ostati ravnodušne, a stylish kombinacije upotpunjene ovim modelom privlačit će pozornost.

Kolekcija jesen/zima privukla je veliku pozornost. Osim novinara i urednica modnih portala, predstavljanju nove kolekcije prisustvovala je i brend ambasadorica tvrtke Galko, violončelistica Ana Rucner koja je istaknula zadovoljstvo suradnjom s ovim modnim brendom koja traje već šest mjeseci.

Cijelu kolekciju i ostale informacije pronađite na www.galko.com

O tvrtki Galko

Od malog obiteljskog obrta, tvrtka Galko je izrasla u vodećeg hrvatskog proizvođača kožnih torbi i kožne galanterije. Galko proizvodi izrađuju se od pažljivo odabrane goveđe kože provjerene kvalitete. Kako bi osigurali visoku kvalitetu gotovog proizvoda, u proizvodni proces je uključen i profinjen ručni rad. Svu strast i znanje Galko tim prenosi na svoje proizvode. Zahvaljujući kombinaciji kvalitetne kože, istinskog kreativnog sklada i nenadmašne izrade, rezultat su visokokvalitetni proizvodi za sve ljubitelje autentičnih i dragocjenih proizvoda. Zadovoljni kupci su inspiracija za neprekidno traženje novih i još boljih rješenja, a bogato iskustvo temelj za stalni napredak prema ostvarenju novih ciljeva.