20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Top trendovi torbi za jesen i zimu

Neki od glavnih trendova modernih torbi za jesen i zimu su pomalo retro torbe, klasični oblici, naglašene metalne kopče...

Top trendovi torbi za jesen i zimu

Neki od glavnih trendova modernih torbi za jesen i zimu su pomalo retro torbe, klasični oblici, naglašene metalne kopče, te vuna i krzno. Ono što je zajedničko različitim trendovima je da se ponovno vraća trend naglašenog loga, kako na kopčama tako i na cijeloj torbi. Vrlo često se ove sezone mogu pronaći torbe od materijala na kojima je već logo print. Veličine torbi ove sezone variraju od malih do velikih šoping torbi. Bez obzira kakve veličine torbi preferirali ove sezone možete pronaći odgovarajuću. Prisutne su torbe od skroz mini do velikih torbi.

Moderne boje torbi su klasično jesenske crna i smeđa, ali su ove sezone prisutne i druge boje, jake i dominantne, pa čak i cvjetni uzorak.

Retro oblici i torbe su moderni , te se često ove sezone neće moći prepoznati da li ste izvukli neku torbu staru dvadeset godina ili se radi o potpuno novoj torbi.

Mala ručka za torbu kako biste je mogli nositi u ruci, metalni zatvarači i metalne kopče. Neke su od glavnih odrednica modernih torbi. Ovakve torbe možete nositi u ruci, na jedno rame ili preko tijela. One uglavnom imaju uz naglašenu malu ručku i veliki remen pomoću kojeg možete nositi torbu i na druge načine.

Torbe su često definiranog ovalnog oblika. Može se raditi o manjim ili srednje velikim torbama, no ovalni oblik je naglašen i primjetan. Kod ovakvih torbi moderne su one koje su čvrste i strogo definirane izrade, ali i torbe koje se mijenjaju prema onome koliko ste stvari stavili u nju, fleksibilne su i zanimljive. Ukoliko na ovaj trend dodate i logo otisnut na materijalu, dobit ćete dodatni hit sezone.

Torbe koje se vezicom sužavaju na vrhu, mogu biti čvrstih stranica, ali i onih mekših koje se prilagođavaju. Ovakve torbe su praktične, u njih može dosta toga stati, dok se problem može pojaviti sa traženjem stvari u torbi.

Naglašen logo, posebno logo otisnut na materijalu je hit, bez obzira da li se radilo o torbama od tekstila, umjetnih materijala ili od kože. Ovakve torbe možete izabrati u bilo kojoj varijanti i veličini, te će biti moderna ove sezone.

Torbe koje možete nositi preko tijela, ili na jedno rame, praktične su za mnoge prilike. Stoga ne čudi da su i ove sezone posebno popularne. Veličina torbe kojun ćete ovako nositi ove sezone ne igra ulogu, budući da su moderne od onih najmanjih do velikih. Prilagodite veličinu torbe svojim potrebama.

Torbe s ukrasima od krzna ove sezone su ponovno hit. Iako se ove sezone često radi o torbama koje su izrađene od ovakvih materijala, a ne samo o dijelovima ili ukrasima na torbama. One su nekoliko sezona bile slabije zastupljene no, sada su ponovno u fokusu.

Prošivane torbe su bile binto prošle sezone, no, one su i dalje među dominantnim trendovima. Bez obzira koju boju ili oblik izabrali, ukoliko se radi o prošivanoj torbi ona će biti moderna.

Male torbe ove sezone su zaista to što im ime kaže. One variraju od veličine manjeg novčanika do klasičnih „malih” torbi na kakve smo bili naviknuti. Popularne su one koje se nose na rame. Preko tijela ali i male torbe koje se nose oko struka.

Srednje veličine torbe ove sezone pokrivaju širok spektar torbi. Od onih klasično poslovnih, do zaigranih torbi.

Velike torbe variraju od jednobojnih do veselih. Česte su s naglašenim logom, ili otisnutim logom na materijalu.