20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Trendovi cipela za jesen 2021.

Trendovi cipela za jesen 2021.

Cipele se mijenjaju svake sezone bar u nijansama, iako postoje određeni trendovi koji su moderni svake godine. Ove sezone se posebno ističu dva trenda, a to su natikače i vuneni detalji na cipelama. Za posebno moderan look možete kombinirati ova dva trenda. Ovakve natikače su bile već popularne prošle sezone, no ove sezone su prisutne kod skoro svih brandova.

Ako vas zanima što po pitanju moderne obuće donosi ova jesen i zima ispod donosimo pregled trendova za jesen i zimu:

Moderne salonke za jesen i zimu

Moderne salonke ove sezone su nešto niže, odnosno srednje visine potpetice s pomalo retro dojmom. Uz to jedan od modernijih proreza naprijed na salonkama je u V. Ove sezone možete pokazati osobnost salonkama, dodacima ili oblikom pete.

Ukrasni dragulji na cipelama za jesen i zimu

Ukrasi na cipelama su također hit, a posebno oni koji su imitacija dragog kamenja. Cipele izgledaju kao da je na njima broš ili naušnica, dojmljive su, a prisutne kod mnogih dizajnera na revijama predstavljenim za sezonu jesen i zima.

Natikače za jesen

Natikače inače nisu stil koji je za jesen i zimu, no ove sezone bi moglo biti drugačije, posebno kada se radi o robusnim natikačama s debelim potplatom kao i natikačama s dodatno naglašenom vunom ili krznom. Osim natikača s debelom potplatom moderne su i one koje podsjećaju na kućne papuče. One mogu biti u različitim verzijama, od pliša, ukrašene, slične bucama. Ako želite biti u trendu ove sezone natikače bi trebale biti dio vašeg looka.

Cipele s detaljima od vune ili krzna

Cipele s naglašenim detaljima od vune ili krzna također je jedan od trendova za sljedeću jesen i zimu. Ove sezone ovakve cipele su jedan od glavnih trendova. Bez obzira da li se radilo o natikačama, balerinkama ili salonkama, dodatak vuke ili krzna pokazuje da se radi o posljednjim trendovima mode.

Ciple s vezicama

Cipele na vezanje, koje donekle podsjećaju na muške cipele, vraćaju su u modu. Posebnost ove sezone su takve cipele s debljim potplatom. Oxfordsice su ove sezone moderne u različitim varijantama.

Cipele i čizme s debljim potplatom i potpeticom

Vrlo često na svim varijantama cipela i čizama za jesen i zimu prisutne su debeli potplat i potpetice.

Čizme s detaljima od krzna ili vune

Čizme s krznom nisu neka novost, skoro svake sezone su moderne u određenim varijantama, no ove sezone vuna dobiva posebno na značenju i često dominira. Kao što je moderno krzno i vuna na cipelama i natikačama ove sezone, teko je dodatno potencirano na gležnjačama.

Cipele i čizme s animal uzorkom

Animal uzorak je na obući u trendu i ove jeseni i zime.

Moderne gležnjače

Gležnjače ove jeseni i zime se kreću od jednostavnih, uskih, s neobičnom petom do onih s naglašenom i debelom potpeticom i platformom.

Čizme s naborima

Još jedan trend čizama koji se predviđa za čizme su nabori. Čizme koje su visoke, ali nabrane i spuštene preko listova.

Srebrne čizme

Ako je suditi po modnim revijama, jedan od bitnih trendova za obuću za jesen i zimu su visoke čizme u sjajnim nijansama, posebno u srebrnoj boji. Disko čizme se vraćaju na velika vrata. No, da li će zaista postati i trend u uličnoj modi tek će se vidjeti.

Uske čizme

Osim ovakvih čizmi trend su i uske čizme koje se pripijaju uz nogu.