25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderni kupaći kostimi za trudnice

Pronaći odgovarajući kupaći kostim za trudnice nije jednostavno.

Moderni kupaći kostimi za trudnice

Pronaći odgovarajući kupaći kostim za trudnice nije jednostavno. No, kupaći kostimi za trudnice ove sezone pokrivaju širok spektar modernih kupaćih kostima. Kupaći kostim za trudnice bi trebao biti čvrsta potpora tijelu kako biste se osjećali dobro i na plaži. Moderni su jednodijelni kupaći kostimi za trudnici, možda čak i najzastupljeniji, no uz njih su u u trendu i klasični dvodijelni kupaći kostimi kao i dvodijelni kupaći kostimi gdje je gornji dio u obliku topa ili majice.

Što se tiče izreza oni također ove sezone variraju. Moderni su kupaći kostimi za trudnice s naglašenim dekolteom, dubokog V izreza, ali i zatvoreniji kupaći kostimi, klasičnog izreza, te kupaći kostimi na jedno rame.

Jednobojni kupaći kostimi za trudnice

Jednobojni kupaći kostimi za trudnice su najčešći izbor. Jednostavni su, praktični i elegantni. Mnogi ovosezonski kupaći kostimi za trudnice imaju dodatke poput vezica, volana, nabora… Iako su jednobojni ovi kupaći kostimi često nisu jednostavni niti obični. Ove sezone boje variraju, te uz često zastupljenu crnu boju moderni su i u skoro svim drugim bojama.

Kupaći kostimi za trudnice s volanima

Kupaći kostimi s volanima otkrivaju rame i naglašavaju ga te privlače pažnju na gornji dio tijela, odnosno na ruke. Mogu biti jednobojni ili s uzorkom. Oni su veseli, zaigrani, ali i elegantni.

Moderni crni kupaći kostimi za trudnice

Crni kupaći kostimi su čest izbor budući da ne privlače pažnju, općenito crna boja manje naglašava linije, a istovremeno su moderni i zanimljivi. Različiti krojevi, kao i dodatni detalji poput volana i vezica daju im posebnost te skreću panju na određene dijelove tijela. Izrezi variraju iako su najčešće V izrezi, dok se opcije na leđima razlikuju.

Kupaći kostimi za trudnice s uzorkom

Ove sezone moderni su različiti uzorci, a jedan od trendova svakako je animal uzorak, koji je prisutan i na kupaćim kostimima za trudnice. Osim toga geometrijski uzorci, kocke, točkice, ali i cvijeće prisutni su u kolekcijama.

Kupaći kostimi za trudnice

Pruge su svakako jedan od uzoraka koji je čest na kupaćim kostimima za trudnice, te se kombinacijom pruga i pravilnim usmjeravanjem može dobiti zanimljiv dojam. Pruge vizualno odvlače pažnju i neutraliziraju linije tijela, tako da su i za kupaće kostime za trudnice vrlo popularni.

Dvodijelni kupaći kostimi za trudnice

Dvodijelni kupaći kostimi pružaju čvrstu potporu grudima, a moderni su u različitim izvedbama, od ravnog kroja do trokutića. Bitno je izabrati kupaći koji će vam biti stabilan i čvrsta potpora. Boje variraju od neutralnih do upečatljivih. Možete se poigrati i s izborom prema dodacima, s volanima, vezicama i slično.

Tankini kupaći kostimi za trudnice

Kupaći kostimi za trudnice iz dva dijela mogu biti praktičan i zanimljiv izbor. Prednost ovakvih kupaćih je da gornji dio možete odjenuti i kao top te kombinirati uz hlače ili suknje. Moderni kupaći kostimi su gdje su oba dijela u istoj boji, odnosno s istim uzorkom, ali i u različitim pa čak i u kontrastnim bojama. Ovakvi kupaći su na određeni način kombinacija klasičnog dvodijelnog i jednodijelnog kupaćeg kostima. I za ovaj tip kupaćeg kostima za trudnice vrijede isti trendovi kao i za druge vrste, moderni su volani, vezice, ukrasi. Boje od klasične crne i crvene do kupaćih kostima s uzorkom od kojih su vrlo česti tropical, cvjetni, te pruge. Izbor ovakvih modernih kupaćih kostima za trudnice je veliki, a ostavlja mogućnost kombiniranja različitih dijelova ili čak i različitih kupaćih kostima.