20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Najljepši svečani kombinezoni 2023.

Za svečanu priliku umjesto svečane haljine kombinezoni mogu biti odličan izbor.

Najljepši svečani kombinezoni

Za svečanu priliku umjesto svečane haljine kombinezoni mogu biti odličan izbor. Svečani kombinezoni nisu novost, no, posljednjih nekoliko sezona su trend. Kako su kombinezoni postali sve prisutniji tako su našli svoje mjesto i u svečanoj modi.

Ne samo kombinezoni nego su moderne i hlače u kombinaciji s bluzama, a posebno se ove sezone ističu trendovi odijela, kombinacija sakoa i hlača za svečanije prilike.

Ako preferirate hlače ove sezone ćete doći na svoje za svečane prilike, ali kombinezoni su odličan izbor i za one koji žele neku promjenu i za svečane prilike nešto drugačije od haljine.

Kombinezoni variraju od onih s kratkim ili kraćim hlačicama do dugih kombinezona. Kao i kod izbora haljine tako i kombinezona, prilagodite se prilici za koju vam kombinezon treba i koliko svečana odjevna kombinacija treba biti.

Kombinezoni se također mogu prilagoditi tipu tijela, budući da variraju dužinom, ali i krojem, od onih uskih do širokih kombinezona. Ove sezone moderni su kombinezoni u svim varijantama, tako da ga možete jednostavno prilagoditi svojim željama.

Boje kombinezona slične su općenito bojama sezone, te se kreću od svijetlih i pastelnih nijansi, do jakih i upečatljivih boja, te tamno plave i crne. Tamnije boje bit će odličan izbor za one koji žele kombinezon, ali ne žele voditi računa o tome da li ističu neki dio tijela. Saten koji je popularan ove sezone u svečanoj odjeći prisutan je i kod kombinezona.

Kombinezoni su prisutni kod mnogih brandova, te mogu varirati od kombinezona koji su isključivo namijenjeni za svečane prilike do kombinezona koji su prilagodljivi svakodnevnim situacijama, šetnjama po gradu, ali se mogu koristiti i za svečane prilike.

No, često su predstavljeni i kombinezoni koji su od satena, sjajnih materijala, s perlicama ili šljokicama te su prvenstveno namijenjeni za svečane prilike.

Crni svečani kombinezoni

Crni kombinezoni su dobar odabir budući da zbog tamne boje lakše prekrivaju eventualne nedostatke, istovremeno su elegantni, zanimljivi i neutralni. Crni kombinezon može biti jako elegantan kao i crna svečana haljina, ali istovremeno ostavljati drugačiji dojam. Kombiniranjem nakita, cipela i torbi crni kombinezon se može nositi u više prilika, ali i prilagoditi potrebama te u nekim trenutcima djelovati ležerno dok u drugima biti svečani crni kombinezon. No, kod nekih modela prilagodba je teža budući da su namjenski rađeni kao svečani crni kombinezoni.

Zara svečani kombinezoni

Zara kombinezoni ove sezone variraju od kratkih do dugih nogavica, kao i od širokih do uskih kombinezona. Moderni Zara kombinezoni su s tankim naramenicama, bez naramenica, ali i s rukavima i koji izgledaju kao da imate kombinaciju hlača i košulje. Na mnogim kombinezonima ove sezone se ističe remen kao modni detalj koji će upotpuniti look. Zamjenom remena i promjenom cipela možete kombinezone pretvoriti u dnevne ili svečane, ovisno o prilici za koju vam kombinezoni trebaju.

Mango svečani kombinezoni

Mango je predstavio širok spektar kombinezona. Od kratkih do dugih, kao i kombinezona koji su neutralni i prikladni za različite prigode do kombinezona sa šljokicama koji su prikladniji za svečane prilike i za izlaske. Materijali variraju, a vrlo često je prisutan saten.

Guess svečani kombinezoni

Guess kombinezoni variraju od onih bez naramenica, do kombinezona s rukavima u košulja stilu. Kako su ove sezone popularne haljine košulje, tako su popularne i kombinezoni u stilu košulja. Zanimljivi i moderni Guess kombinezoni su predstavljeni u uskim ali i širokim varijantama.

Ako tražite nešto drugačije, a istovremeno moderno i elegantno, dobar izbor mogu biti svečani kombinezoni. Ukoliko vas očekuju i neke aktivnosti poput više kretanja, bavljenja s djecom, ili samo želite zamijeniti haljinu i kombinezonom pokazati osobnost, ali i moderan look, tada ove sezone možete birati budući da većina brandova kako visoke mode tako i povoljnijih brandova u ponudi ima kombinezone.

Vezano: