19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

20 odličnih čipkastih haljina – H&M, Mohito i C&A

20 odličnih čipkastih haljina – H&M, Mohito i C&A

Čipkaste haljine su odličan izbor za mnoge svečane prilike, no u ležernim varijantama mogu biti i izbor za dnevne ljetne haljine. Ponekad će razliku u dojmu imati obuća, torba, odnosno modni dodaci te će se ista čipkasta haljina moći kombinirati za različite prilike.

Haljine od čipke su trend koji je kontinuirano prisutan, te iako su ponekad više a ponekad manje prisutne on su neutralne, i uvijek prisutne u svečanoj modi.

Haljinu izaberite prema tipu tijela, ali i prema svome stilu. Čipkaste haljine mogu biti različitih stilova, stoga nije definirano u kojem smjeru trebate ići. Čipkaste haljine su dobar izbor za svadbe, maturalne večeri, večere, domjenke, ali i ljetne šetnje gradom.

Moderne su čipkaste haljine različitih dužina, od mini do dugih čipkastih haljina. Isto tako i boje su ove sezone vrlo različite, od klasičnih crvenih i crnih, do pastelnih boja.

Moderne su kombinacije čipke s drugim materijalima gdje je samo dio haljine od čipke. Takve haljine naglašavaju određeni dio te može varirati d ali je čipka kompletan gornji dio haljine, samo oko rukava ili donji dio haljine. S druge strane moderne su i haljine koje su kompletno od čipke.

Moderne H&M čipkaste haljine

H&M čipkaste haljine moderne su u crnoj boji, ali i u zanimljivim svijetlim pastelnim nijansama. Svijetlo plava, ružičasta ali i bijela su popularne, ali i bordo. U H&M kolekciji dužine se najčešće kreću oko koljena, te su popularne midi dužine. Naramenice variraju od tankih i skoro neprimjetnih, do onih debljih i V izreza. Rjeđe su prisutne haljine od čipke s rukavima.

Čipkaste haljine Mohito

Haljine od čipke Mohito su zanimljive, romantične i elegantne.

Čipkaste haljine C&A

C&A haljine od čipke variraju od dugih do kraćih haljina, uz prisutan opći trend midi dužine. U kolekciji su prisutne različite varijante čipke, kao i modeli koji su zaigrani i mladenački, kao i haljine od čipke koje su elegantne. Boje haljina od čipke slično kao i kod drugih brandova uključuju svijetle pastelne nijanse ružičaste, svijetlo plave, ali tu su i klasične nijanse poput tamno crvene, tamno plave i crne. Prisutne su kombinacije čipke i drugih materijala, ali i haljine koje su cijele od čipke. Možda više nego kod drugih brandova C&A haljine od čipke imaju različite tipove čipke.

Moderne crne čipkaste haljine

Crne čipkaste haljine su klasik. One su prikladne za razne prigode, a ovisno o detaljima poput remena, nakita obuće i torbe, možete se poigrati kombinacijama boja te s crnom kombinirati neutralne, ali i jake boje. Kada se radi o crnim čipkastim haljinama uglavnom su kratke i midi dužine, dok su rjeđe prisutne duge crne čipkaste haljine.

Vezano: