19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Gucci sandale za ljeto 2022.

Gucci je jedan od brandova visok mode koji predvodi u trendovima za svaku sezonu.

Gucci sandale

Gucci je jedan od brandova visoke mode koji predvodi u trendovima za svaku sezonu. Čak i za one koji ne planiraju kupiti Gucci sandale, najnoviji modeli iz kolekcija su odličan putokaz kakve su sandale moderne u trenutnoj sezoni. Gucci sandale za ljeto obuhvaćaju različite modele od onih robusnih do elegantnih i šljokičastih sandala.

Moderne boje ove sezone također su različite, moderne su crne sandale, neutralne bež i smeđe nijanse, ali i pastelne kao i jake boje.

Iako crna boja nije klasična ljetna boja, ona je ove sezone moderna kako za dnevne prilike tako i za svečanije varijante.

Srebrne sandale su zanimljive te dobro pristaju uz većinu lookova.

Animal print je također trend s kojim ćete jednostavno podići svaki look posebno neutralne lookove. ovakve cipele se odlično slažu s jednobojnim kombinacijama, ali se mogu ukomponirati i u razne druge kombinacije.

Ove sezone moda je zaista različita te modeli variraju od klasičnih, skoro tradicionalnih modela sandala, do inovativnih i vrlo trendovskih modela.

Metalik nijanse ove sezone su prisutne u mnogim kolekcijama sandala, pa tako i kod Gucci sandala. Ukrasi na sandalama se kreću od cvijeća do klasičnog logo ukrasa branda Gucci.

I što se potpetica tiče ove sezone prisutna je raznolikost. Od ravnih sandala, do sandala s visokom potpeticom, kao i sandala sa debelom potpeticom i izraženim potplatom. Četvrtaste potpetice, kao igranje oblicima potpetica stavlja naglasak upravo na njih te mnoge sandale upravo zbog potpetice postaju posebne i jedinstvene.

Ravne Gucci sandale

Gucci sandale s niskom potpeticom ili ravne sandale u kolekciji za ljeto se kreću od sandala koje djeluju udobno, zanimljivo do elegantnih sandala,. Vrlo lako se mogu prilagoditi svakom stilu, ovisno za što trebaju.

Gucci sandale s punom potpeticom

Sandale s punom potpeticom se vraćaju svake sezone, te zbog svoje popularnosti ostaju popularne i moderne. Ove sezone moderne su s jednostavne, praktične ali istovremeno zanimljive sandale. Vezanje oko noge je noviji trend, no moderne su i sandale koje se kopčaju.

Svečane Gucci sandale

Svečane Gucci sandale ove sezone se kreću od jednostavnih do dorađenih modela s ukrasima. Moderne boje su crna, pastelne nijanse, crvena, srebrna, zlatna…