28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

H&M kupaći kostimi – odlični novitet za ljeto 2023.

H&M kolekcija kupaćih kostima oduševljava i ove godine. Šareni uzorci, vesele boje, zanimljivi krojevi, sve to odlikuje novu kolekciju kupaćih kostima H&M. Kolekcija obuhvaća i dvodijelne kupaće kostime i jednodijelne kupaće...
H&M kupaći kostimi

H&M kupaći kostimi – odlični novitet za ljeto 2023.

H&M kolekcija kupaćih kostima oduševljava i ove godine. Šareni uzorci, vesele boje, zanimljivi krojevi, sve to odlikuje novu kolekciju kupaćih kostima H&M. Kolekcija obuhvaća i dvodijelne kupaće kostime i jednodijelne kupaće kostime, od onih jednostavnih, do onih s razrađenim detaljima. Moderni dvodijelni kupaći kostimi obuhvaćaju i one sa postavljenim košaricama, sa žicom, ali i trokutiće kako sa umecima, tako i bez. Vrlo često su prisutni asimetrični rezovi kao i valoviti krajevi kupaćeg kostima. Kupaći kostimi iz H&M kolekcije se mogu kombinirati, različite donje i gornje dijelove, što omogućuje lakše prilagođavanje kupaćeg kostima prema obliku tijela.

Moderni uzorci su i na jednodijelnim i na dvodijelnim kupaćim kostimima. Dominiraju bijela, crna, pastelne ali jake boje poput zelene i narančaste, te žute i ružičaste. Popularni su kupaći kostimi sa košaricama, trokutićima, ali i ravno rezani gornji dio.

H&M dvodijelni kupaći kostim s košaricama

Dvodijelni kupaći kostimi s košaricama iz H&M kolekcije prilagođeni su kako osobama s malim grudima, tako i onima s većim gdje su košarice oblikovane tako da pružaju maksimalnu potporu. Košarice su u velikom rasponu veličina.

H&M kupaći kostimi s trokutićima

Dvodijelni kupaći kostimi s trokutićima u kolekciji H&M obiluju trendovskim bojama i uzorcima. U kolekciji se ističu pruge, točkice, animal print, cvjetni ali i apstraktni uzorci. Valoviti završetak također je jedan od načina isticanja trokutića. Dvodijelni kupaći kostimi s trokutićima mogu biti postavljeni, ojačani, ali i bez dodataka. Trake se uglavnom prilagodljive, vežu se oko vrata te su rijetko na kopču.

H&M kupaći kostimi s ravnim gornjim dijelom

Ravni izrez ili izrezi slični tome, moderni su i ove sezone. Mnogi ovakvi dvodijelni kupaći kostimi imaju odvojive vezice što ih čini praktičnima i prilagodljivima onome za što vam trebaju. Te ih možete s vezicama oko vrata učvrstiti prilikom aktivnosti na plaži, a skinuti prilikom sunčanja. I ovi kupaći kostimi su često u izvedbi s košaricama, ili su postavljeni. Kolekcija kupaćih kostima u ovom stilu obuhvaća, također, raznovrsne uzorke, pruge, točkice, cvjetni i životinjski uzorak, kako biste kupaći kostim maksimalno prilagodili svome stilu.

H&M kupaći kostimi s gornjim dijelom u varijanti topa

Ovakve varijante dvodijelnih kupaćih kostima su odličan izbor za aktivne žene, udobni su, a istovremeno moderni. Bez obzira kakav vam bio dan na plaži, ovakvi kupaći će biti dobar izbor, čak i za zahtjevnije sportske aktivnosti.

H&M jednodijelni kupaći kostimi

Jednodijelni kupaći kostimi iz kolekcije H&M su klasični, ali i vrlo moderni. Varijante su brojne, od jednostavnih jednobojnih, do šarenih i posebnih. V izrezi su ove sezone moderni na jednodijelnim kupaćim kostimima, no tu su i drugi oblici izreza, od onih ravno rezanih, s rukavima, do kupaćih koji su skroz zatvoreni. Ako želite nešto posebno ili drugačije, možete već odabirom izreza na jednodijelnom kupaćem kostimu postići taj efekt. I jednodijelni kupaći kostimi kao i dvodijelni mogu biti u varijantama s košaricama, pojačani žicom, ali i bez njih. Cvjetni uzorci, pruge, kockice ili točke, kao animal print uz brojne nijanse jednobojnih jednodijelnih kupaćih kostim H&M kolekcije, omogućuju zaista prilagođavanje kupaćih kostima kako građi tijela tako i osobnosti. Volani na različitim dijelovima jednodijelnih kupaćih kostima također su česti, kao i vezice i drugi ukrasi ili neobičan valoviti rez.

H&M crni kupaći kostimi

Crni kupaći kostimi u kolekciji H&M predstavljeni su i u jednodijelnim i dvodijelnim varijantama. Crna boja je elegantna, a istovremeno uvijek moderne, stoga nije ni čudno da je izbor mnogih žena. Kolekcija obuhvaća jednostavne kupaće kostime, ali i vrlo posebne i ženstvene modele.

H&M odjeća za plažu

Ležerna i jednostavna odjeća za plažu u kolekciji H&M je zanimljiva i moderna. Možete se kombinirati s bojama kupaćeg kostima, ali i u neutralnim varijantama. Moderna odjeća za plažu obuhvaća haljine za plažu, tunike, pareo te mnoge druge varijacije, kako bi se lako prilagodila potrebama i stilu.

Vezano: