28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moda proljeće 2021. – ključna riječ su LEPRŠAVE haljine –

Moda proljeće 2021. - ključna riječ su lepršave haljine

Moda proljeće 2021. – ključna riječ su lepršave haljine –

Kada razgledate modu za proljeće i ljeto 2021. prvo što vam upada u oči su prekrasne haljine, a posebno lepršave ljetne haljine. Čini se kako su se svi dizajneri udružili u namjeri da nam oraspolože pandemijske dane, prekrasnim lepršavim haljinama u najnježnijim i najljepšim mogućim bojama.  Čini se kako je sve ono što se događa oko nas potaknulo dizajnere da i kroz odjeću pošalju poruku i na neki način doprinesu vedrini. I rezultat je fenomenalan. Ako volite modu, ovu sezonu ćete naprosto obožavati.  Trend koji u modi za proljeće 2021. prvi upada u oči su vesele i lepršave haljine, a posebno lepršave haljine cvjetnog uzorka.

Većina stručnjaka se slaže da kako se odijevamo ima veliki utjecaj i na to kako ćemo se osjećati, a ove sezone biti će vrlo lako osjećati se fenomenalno. Moda za proljeće 2021. pokušaj je da se prekrasnom i pozitivnom odjećom vrati optimizam i pozitivan stav. U lepršavim haljinama, osjećat ćete se istovremeno elegantno, ženstveno i kao žena koja prati modu, a istovremeno ima puno stila.

Lepršave haljine, bilo cvjetne, jednobojne ili s nekim drugim uzorkom najuočljiviji su trend u modi za proljeće – ljeto 2021, bez obzira na dužinu i kroj, budući da su moderni volani, nabori i svi ukrasi koji dodaju lepršavost i razigranost ukupnom looku, kao i sve dužine od mini haljina, preko midi do maksi. Niže u članku pronaći ćete slike prekrasnih dizajnerskih haljina iz najnovijih kolekcija, kako biste stekli dojam i dobili inspiraciju kakve haljine tražiti i kako ih nositi. Lepršave ljetne haljine vratit će vam vedrinu i potaknuti da se osjećate bolje u modernoj odjeći, a na vrlo jednostavan način i bez puno razmišljanja kako kombinirati i kako nositi.

Najveća prednost proljetnog i ljetnog vremena i mode za proljeće i ljeto je što zimsko vrijeme više ne diktira slojevito odijevanje, te stil dolazi do izražaja. Svome stilu možemo dati poticaj i potpuno novu dimenziju u odnosu na zimu. Za razliku od zime, kada se odijevamo u slojevima, ljeto je godišnje doba kada  je sasvim dovoljan jedan komad odjeće, ali baš zbog toga taj jedan komad mora biti fenomenalan. Iako se može činiti da u skupu jaknu vrijedi uložiti, a da su haljine prolazne  nekoliko ljetnih haljina biste trebali platiti baš kao dobru jaknu. Dućani s odjećom puni su prekrasnih haljina i teško je pronaći neku posebnu koja će odražavati vaš stil, ali je moguće.

Lepršave haljine su komad koje će dominirati modom u sezoni proljeće – ljeto 2021. A odabir uzorka i stila haljine ovisi o vama. Možete odabrati odlične cvjetne uzorke, sportsku eleganciju ili jednostavne neutralne.

Ispod su moderne dizajnerske lepršave haljine predstavljene u kolekcijama za proljeće – ljeto 2021.

Ramy Brook

Kod odabira boje haljine vrijede općenita pravila za modu proljeće – ljeto 2021. i moderne boje.

Jako su moderne nježne pastelene boje, poput svijetlo roze, boje mente, svijetlo žute… Osim pastelnih boja moderne su sve vibrantne boje, pa tako možemo pronaći u mnogim kolekcijama tirkiznu boju, srednje plavu ili zelenu.

Kod kombiniranja boja i uzorka dosta je bitno paziti da se uzorci u nekim bojama podudaraju, posebno ako su na različitim odjevnim predmetima. Iako su moderni gotovo svi uzorci, hit uzorak je cvjetni. Cvjetne haljine bit će najupečatljiviji trend za ovu sezonu, pa bez obzira što smo ih ranijih godina navikli gledati kao kao dnevne haljine, ove sezone cvjetni uzorak je prikladan i za vrlo svečane prilike, pa čak i maturalne zabave i vjenčanja.

Po pitanju dužine treba znati kako su moderne sve dužine, a nosit ćete ih ovisno o preferenciji ili obliku tijela, a ponekad i prilici. Za svaku priliku postoji savršeni cvjetni uzorak.