19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Lisca kupaći kostimi 2023. – pregled modela za svaki stil

Lisca kupaći kostimi svake sezone oduševljavaju, tako da i za ovo ljeto kolekcija obuhvaća odlične kupaće kostime u zaista različitim varijantama. Moderni kupaći kostimi ove sezone nisu isključivi, te su moderni i dvodijelni i jednodijelni kupaći kostimi. Jednodijelni kupaći kostimi su neizostavni mnogim ženama za plažu, praktični su, te i uz dosta aktivnosti ostaju na mjestu. S druge strane dvodijelni kupaći kostimi su zanimljivi, a ove sezone moderni u zaista različitim varijantama. Prednost Lisca dvodijelnih kupaćih kostima je mogućnost kombiniranja različitih donjih i gornjih dijelova što omogućava da kupaći ne samo da je moderan, nego je i prilagođen vama. Grudnjaci su u varijantama s košaricama i žicom, ali i bez.
Lisca kupaći kostimi
Lisca kupaći kostimi

Lisca kupaći kostimi

Lisca kupaći kostimi svake sezone oduševljavaju, tako da i za ovo ljeto kolekcija obuhvaća odlične kupaće kostime u zaista različitim varijantama. Moderni kupaći kostimi ove sezone nisu isključivi, te su moderni i dvodijelni i jednodijelni kupaći kostimi. Jednodijelni kupaći kostimi su neizostavni mnogim ženama za plažu, praktični su, te i uz dosta aktivnosti ostaju na mjestu. S druge strane dvodijelni kupaći kostimi su zanimljivi, a ove sezone moderni u zaista različitim varijantama.

Prednost Lisca dvodijelnih kupaćih kostima je mogućnost kombiniranja različitih donjih i gornjih dijelova što omogućava da kupaći ne samo da je moderan, nego je i prilagođen vama. Grudnjaci su u varijantama s košaricama i žicom, ali i bez. Naramenice ove sezone su opcija, odlični su kupaći kostimi s naramenicama, samo s jednom naramenicom, ali i bez naramenica.

Moderan je tropski, cik cak uzorak, posebno se naglašavaju blokovi i kombinacije boja, te kupaći kostimi s decentnim detaljima. Moderne boje ove sezone su crna i plava, a za one koji žele veselije boje tu su žuta ali i tirkizna.

Dvodijelni Lisca kupaći kostimi

Elegantan stil Lisca kupaćih kostima obuhvaća i jednodijelne i dvodijelne kupaće kostime. Crna i plava dominiraju, no tu su i cvjetni uzorci te pruge koje su na različitim modelima tako smještene da mogu djelovati i na figuru te privlačiti ili odvlačiti pažnju. Ponekad su uzorci samo decentno uklopljeni u dio kupaćeg dok su neki modeli dominantno s uzorkom.

Za one koji se na plaži žele osjećati zavodljivo i trendi Lisica idealni su kupaći kostimi u jakoj boji, te gornji dio kupaćeg s naramenicama ili bez. Ove sezone dominiraju jako žuta i tirkizna boja.

Sportski Lisca kupaći kostimi ove sezone su od šarenih do jednobojnih. Ukoliko ste aktivni na plaži te ne želite razmišljati o kupaćem tada će sportski kupaći kostimi biti dobar odabir.

Lisca jednodijelni kupaći kostimi

Jednodijelni kupaći kostimi mogu biti s košaricama, sa žicom, sa skrivenom žicom ili bez. Zanimljivi su kako jednobojni u plavoj, tirkiznoj, smeđoj ili crnoj boji, ali i s printom. Kolekcija jednodijelnih kupaćih kostima zaista se može prilagoditi svakome, budući da obuhvaća kupaće od jednostavnih do trendi modela.

Lisca kupaći kostimi koji se brzo suše

Dosadi vam čekati da kupaći kostim osuši prije nego što možete nastaviti s drugim aktivnostima? Tada Lisca ima odličnu ideju za vas – brzo sušenje kupaćih kostima. Kupaći kostimi koji se brzo suše su idealan izbor za one koji ne vole osjećaj mokrog kupaćeg ili žele brzo pobjeći sa sunca u hladovinu. Kupaći kostimi proizvedeni su iz materijala TOUCH uz tehnologija rapiDRY koja omogućuje brzo sušenje.

Lisca kupaći kostimi – Eko kupaći kostimi

Ukoliko sve više razmišljate o ekologiji i želite se uključiti u nove trendove tada su možda dobar izbor eko kupaći kostimi. Eko kupaći kostimi koji se mogu nositi na dvije strane su idealan izbor za ekološki osvještenije osobe. Korištene plastične boce prerađene su u pređu iz koje su nastali ovi kupaći kostimi. Ukoliko podržavate održivu modu, tada je ovo odličan izbor. Činjenica da se mogu nositi na dvije strane, odnosno da s jednim kupaćim kostimom ustvari dobivate dvije verzije je bonus.

Crni Lisca kupaći kostimi 2023.

Kolekcija Lisca kupaćih kostima za ovo ljeto pokazuje da crni kupaći kostimi ne moraju biti prosječni ili neutralni, oni su zanimljivi posebni i unatoč neutralnoj boji ističu se bez obzira da li izabrali jednodijelni ili dvodijelni kupaći kostim.

Žuti Lisca kupaći kostimi

Žuta boja kupaćih kostima je odličan izbor jer odgovara mnogim ženama. Ova boja može biti istovremeno upečatljiva i zanimljiva. Žuta boja je ove sezone posebno moderna, prisutna je ne samo u kolekciji Lisca nego i kod drugih brandova.

Žuta boja može biti prisutna u detaljima, ali i cijeli kupaći kostim u žutoj boji je posebno popularan.

Tirkizni Lisca kupaći kostimi

Tirkizna boja je uvijek posebna. Ona je idealan izbor za jednostavno upečatljiv dojam. Tirkizni Lisca kupaći kostimi omogućuju da bez previše kompliciranja oko modela imate odličan kupaći kostim.

Lisca kolekcija za plažu 2023.

Osim kupaćih kostima i ove sezone Lisca se predstavila odličnu kolekciju odjeće za plažu. Bez obzira da li se odlučili za široku udobnu košulju od laganog materijala, tuniku koja ležerno pada, koja je jednostavna, a efektna ili bluzu bit ćete brzo spremni za plažu, a istovremeno moderni. Haljine u različitim modelima su čest izbor za plažu, a prednost ljetnih haljina za plažu je što ih možete iskoristiti i za šetnje. Pareo ili suknje na preklop klasičan su, a uvijek moderan izbor za plažu.

Vezano:

Kupaći kostimi za svaki oblik tijela