28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

ZARA torbe – detaljan pregled kolekcije za proljeće i ljeto 2021.

ZARA torbe – detaljan pregled kolekcije za proljeće i ljeto 2021.

Ove sezone moderne torbe obuhvaćaju zaista širok spektar, te raznovrsne torbe što se vidi i u kolekciji ZARA za proljeće i ljeto 2021.

Moderne torbe Zara obuhvaćaju trendove osamdesetih i devedesetih, prisutni su lanci, isprepleteni stil torbi, print, te različiti uzorci.

Kolekcija ženskih torbi iz Zare za ljeto obuhvaća različite stilove koji odgovaraju svim prilikama, ali i stilovima. Moderne torbe iz kolekcije Zara obuhvaćaju torbe koje se nose preko tijela, torbe s naglašenim kopčama, torbe s ručkom, torbe malih dimenzija, ruksake, velike torbe…

Kožne torbe u i dalje popularne te se ove sezone mogu pronaći u svim veličinama od malih clutch do velikih torbi ili ruksaka. Moderne kožne torbe su kako od brušene kože, tako i sa šljokicama ali i u klasičnoj crnoj izvedbi. Jedan od upečatljivih trendova su isprepletene kožne torbe.

Jedan od glavnih trendova ove sezone u Zara kolekciji su torbe koje se nose preko tijela i imaju duži remen. Posebno moderne su torbe na preklop, isprepletene torbe, strukturirane torbe te torbe s ukrasima i upečatljivim kopčama. Tkz. poštarske torbe ove sezone se vraćaju u velikom stilu a najpopularnije su u okruglim ili drugim geometrijskim izvedbama.

Torbe na rame su uobičajen izbor. Ove sezone Zara kolekcija torbi uključuje raznolike oblike i dimenzije te torbe od različitih materijala. Lanci, kopče i dodatni detalji su vrlo česti u personaliziranju torbi. Moderne su torbe u obliku vreće, ali i stroge kockaste torbe.

Torbe s ručkom odnosno torbe koje se nose u ruci i ove su popularne. Neke izvedbe nudi varijante u kojima se torba može nositi i na rame i u ruci, dok se neke mogu nositi samo u ruci. Oblici su zaista raznoliki, od klasičnih velikih ili malih, do neobičnih oblika i kombinacija materijala. Kolekcija torbi koje se nose u ruci obuhvaća torbe od različitih materijala, od kože do pletenih materijala. Ove sezone ako želite pokazati osobnost i istaknuti se, zaista imate priliku s ovim torbama.

Male torbe ove sezone su zaista male. Možete izabrati vintage stil male torbe s ručkom, clutch torbe ili torbe novčanik. Male torbe se ove sezone nose preko tijela ili u ruci. Moderne male torbe su kožne, ali i one od vrlo zanimljivih kombinacija materijala, upečatljivih ukrasa. Male torbe su ove sezone, sve samo ne obične. Čak i one jednostavnije su isprepletene torbe ili s lancima.

Velike torbe su praktične, mogu biti sportske, ali i poslovne. Moderne velike torbe su u svim bojama, od klasičnih crnih do, jakih boja do animal printa. Kolekcija Zara ove sezone obuhvaća velike torbe od različitih materijala poput kože, najlona, pamuka…

Ukoliko vam treba veća torba za shopping tada je velika torba sa sklopivim kotačima odličan izbor. Torba ima patentni zatvarač koji omogućuje proširenje torbe. Cijena ove multi praktične torbe je 349,90KN.

Pletene i kukičane torbe su ove sezone veliki hit, kao i torbe od tkanina. To su idealne ljetne torbe, lagane, prozračne a često i vesele te sa zanimljivim detaljima i u originalnim izvedbama.

Ruksaci su praktični, te upravo zbog svoje jednostavnosti korištenja i prilagodljivosti ne izlaze iz mode. Odličan su izbor za dnevne šetnje, za situacije kada nosite više stvari, ali i za izlete. Ruksaci ove sezone mogu biti malih, ali i većih dimenzija. Moderni ruksaci su kožni, ali i tekstilni, sa dodatnim detaljima, ukrasnim džepovima, ali i jednostavnih linja.

Vrećaste torbe u različitim veličinama također su popularne, bitno je samo da nisu obične i jednostavne.

Kockaste torbe, čvrstih oblika posebno ukoliko su u zanimljivim izvedbama ove sezone su prikladne za sve prilike.

Isprepletene torbe kao i prošivane torbe, u bilo kojoj veličini i načinu nošenja ove sezone su veliki hit.