Site icon Moda

Najbolji ženski pametni satovi

Najbolji ženski pametni satovi

Pametni satovi mogu biti i dobar i efektan modni dodatak. Oni su praktični, možete pratiti dnevne aktivnosti, ali i biti informirani o pozivima, poruka, obavijestima s društvenih mreža, a da ne uzimate mobitel. Prilikom šetnje, fizičkih aktivnosti, ali i kada ne želite uzimati mobitel. Moderni pametni mobiteli dolaze u zaista različitim dimenzijama, oblicima i dizajnima, bojama, ali i s različitim opcijama i mogućnostima.
Ovisno o tome što vam treba i što želite pametni birajte pametni sat koji zadovoljava te kriterije. Neće svima sve opcije biti jednako bitne.

Pametni satovi nude opciju praćenja aktivnosti, kretanja, brojanje koraka, brojanje kalorija, ali i mnoge druge opcije.

Među najčešće značajke pametnih satova ubrajaju se:

Koji će vama pametni sat odgovarati ovisi i o tome za što vam je potreban pametni sat.

Apple Watch Series 6 pametni sat
Pametni sat koji nudi povezanost, ali i zdraviji životni stil uz brojne informacije koje su dostupne uz ovaj sat.
Pametni sat koji nudi brojne dodatne opcije poput mjerenja razine kisika u krvi, pa čak i EKG. Za zdraviji život bitan je san, ovaj sat nudi mjerenje sna, te pomaže uspostavljanju dobre rutine redovnog spavanja.
Mjerenje fizičkih aktivnosti i fitness opcije na ovom satu su dodatno razrađene. Ukoliko želite dobru formu, ovaj sat može pomoći.

Garmin Smartwatch Lily pametn sat
Pametni sat koji mjeri razinu energije u tijelu kako biste lakše odredili najbolje vrijeme za aktivnosti i za odmaranje, te prati razinu stresa tijekom cijeloga dana, kao i vrijeme i kvalitetu spavanja. Također, sat prati disanje kao i zasićenost krvi kisikom.
Sat očitava puls te upozorava ukoliko je puls previsok. Osim toga može pratiti menstrualne cikluse ili trudnoću.
Ukoliko imate probleme s unosom tekućine, ovaj sat vam to olakšava te vas može podsjećati na unos tekućine.
Pametne obavijesti uključuje mailove, poruke, pozive…

Fitbit Versa 3 pametni sat
Pametni sat koji ima veliki zaslon osjetljiv na dodir, ugrađeni GPS, spaja se s mobitelom… Sat je vodootporan.
Pametni sat koji nudi praćenje otkucaja srca, praćenje sna, aktivnosti, prehrane…

Samsung Galaxy Watch 3 pametni sat
Pametni sat s odličnom kombinacijom karakteristika pametnog telefona i tehnologije za praćenje aktivnosti i zdravlja. Samsungov pametni sat između ostalog prati i krvni tlak, bez potrebe za klasičnim tlakomjerom. također sat može biti EKG uređaj koji prati srčani ritam, te zasićenost kisikom.
Pametni sat prati vrijeme kao i kvalitetu spavanja.

HONOR MagicWatch 2 pametni sat
Pametni sat kojeg odlikuje baterija koja može držati do 2 tjedna, AMOLED zaslon s visokom rezolucijom te praćenje 15 sportskih aktivnosti, praćenje brzine kretanja, rute, prijeđenih kilometara te brojanje koraka. Istovremeno sat prati i visinske razlike koje ste prošli. Ovaj pametni sat mjeri otkucaje srca, dužinu i kvalitetu sna…

Vezano:

Exit mobile version