19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Aktualne FRIZURE 15 najljepših žena na svijetu – top 10 trendova –

Uvijek je teško odabrati pravu frizuru i pronaći ono što nam stoji, ali je lakše ako imamo dobru inspiraciju. Zbog toga smo izdvojili 15 najljepših žena u svijetu i  frizure kakve trenutno imaju. Općenito je zamijećen trend duge kose koja se nosi na stranu, na drugom mjestu su LOB i bob frizure, a u top 15 se našla tek jedna žena s kratkom kosom.

Aktualne FRIZURE 15 najljepših žena na svijetu

Uvijek je teško odabrati pravu frizuru i pronaći ono što nam stoji, ali je lakše ako imamo dobru inspiraciju. Zbog toga smo izdvojili 15 najljepših žena u svijetu i  frizure kakve trenutno imaju. Općenito je zamijećen trend duge kose koja se nosi na stranu, na drugom mjestu su LOB i bob frizure, a u top 15 se našla tek jedna žena koja je u posljednjih godinu dana imala kratku kosu.

-1- Frizure s dugom kosom  – Duga kosa pravi je trend među zvijezdama. Najčešće nose frizure na stranu, međutim moderne su sve frizure za dugu kosu, od glatke i ravne, do lepršave i valovite.

Yael Shelbia

Adriana Lima
Blake Lively
Chrissy Teigen

-2- LOB frizure za poludugu kosu – Ova frizura postala je omiljena među zvijezdama u posljednje dvije sezone, a za očekivati je da će se ovaj trend nastaviti i u ovoj godini.

Mila Kunis
Gal Gadot
Margot Robbie

-3- Stepenasto šišana poluduga kosa  –  i dok je zadnjih nekoliko godina kada je poluduga kosa u pitanju bio trend bob frizura – koji je još uvijek jako aktualan – u posljednje vrijeme ponovno se vraćaju frizure s postupno šišanom kosom.

Scarlett Johansson
Emilia Clarke

-4- BOB frizure – Bob frizurama ostaju vjerne mnoge žene.

Emma Watson
Charlize Theron

-5- Kratka kosa – Kratka kosa nije super popularna, ali žene koje odabiru takve frizure savršeno ih nose.

Prošlogodišnja kratka frizura s kakvom se pojavila Jennifer Lopez, ovogodišnji je trend među kratkim frizurama.

-6- Frizure s pramenovima drugačije boje – I dok se u drugačije nijanse i vibrantne boje prošle sezone bojao donji sloj kose, ove sezone trend je bojiti u drugačiju nijansu pramenove koji uokviruju lice.

Halle Berry

-7- Visoki rep – Ova mladenačka frizura aktualna je i dalje i jako popularna.

Beyonce

-8- Visoka punđa – Visoka punđa s pramenovima koji uokviruju lica poseban je trend koji kontinuirano njeguju Bella Hadid i Meghan Markle, a voli je i Hailey Bieber.

Hailey Bieber
Danielle Lloyd

-9- Kikice – su popularna dječja frizura, u svim svojim varijacijama. Međutim nekim ženama odlično pristaju neovisno koje su dobi.

Ariana Grande

-10- Šiške – šiške su se vratile u modu prošle sezone i vjerojatno će tu ostati još nekoliko godina.

Taylor Swift