19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderne sunčane naočale za proljeće i ljeto 2023.

Moderne sunčane su modni dodatak koji često nosimo, stoga je bitno da je moderan, ali i da odgovara našem licu. Sunčane naočale se mijenjaju svake sezone, iako se određeni trendovi provlače kroz nekoliko sezona.

Moderne sunčane naočale za proljeće i ljeto 2023.

Moderne sunčane su modni dodatak koji često nosimo, stoga je bitno da je moderan, ali i da odgovara našem licu.

Sunčane naočale se mijenjaju svake sezone, iako se određeni trendovi provlače kroz nekoliko sezona.

Kakve će sunčane naočale biti moderne proljeće i ljeto 2023. mogu predočiti nove kampanje i sunčane naočale kakve nose poznate osobe.

Trendovi modernih sunčanih naočala za 2023.

Tanko je „IN”
Tanki okviri naočala vrlo su moderni, pa čak i naočale bez vidljivih okvira. Dizajneri su prešli na ono što i jest svakako glavna svrha sunčanih naočala, a to su njihove leće i te leće stavili u prvi plan. Ponajviše bojom.

Novi “pomaknuti” oblici
Mačkasti oblici vjerojatno nikad neće izaći iz mode, pa su naočale takvog oblika i dalje vrlo moderne, ali novost su velike naočale u raznim geometrijskim oblicima za kakve ne bismo očekivali da će biti na sunčanim naočalama.

Svijetle gradijent naočale
Popularne su gradijent naočale, jer je kako smo spomenuli naglasak više na leći nego na okvirima, pa nešto mora ostaviti dojam.

(Pre)velike naočale
Čak su se u nekim kolekcijama vratile i maska naočale u najnovije trendove. Ove sezone naočale nikako ne mogu biti prevelike, što veće to bolje.