28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

3 kratke frizure za jesen 2021. koje morate probati

Ako trežite moderne frizure za 2021. navodimo tri popularne frizure za kratku kosu koje svakako trebate isprobati u 2021. Prednosti kratkih frizura je što omogućavaju često mijenjanje frizure, ali i boje kose, jer kosa brže izrasta cijelom svojom dužinom pa joj neće naškoditi često feniranje, bojenje ili stiliziranje. Uz frizure ispod vrijedi napomenuti kako su i kovrče bonus stil koji je dobrodošao na svakoj od ovih frizura. Valovi, uvojci, kovrče pa i mini val u trendu su što zbog lakoće održavanja, što zbog praktičnosti ovakve frizure.

3 kratke frizure za jesen 2021. koje morate probati

Ispod su tri popularne frizure za kratku kosu koje svakako trebate isprobati u 2021. Prednosti kratkih frizura je što omogućavaju često mijenjanje frizure, ali i boje kose, jer kosa brže izrasta cijelom svojom dužinom pa joj neće naškoditi često feniranje, bojenje ili stiliziranje.

Uz frizure ispod vrijedi napomenuti kako su i kovrče bonus stil koji je dobrodošao na svakoj od ovih frizura. Valovi, uvojci, kovrče pa i mini val u trendu su što zbog lakoće održavanja, što zbog praktičnosti ovakve frizure.

Selma Blair

Kratka frizura sa šiškama ove sezone je jako popularna, bilo da šiške nosite na stranu preko čela ili su visoko podignute.

Miley Cyrus

Stil “fudbalerke” ove je godine uskrsnuo i postao jedna od modernijih frizura.

Kate Mara

Kratki bob koji je dužinom između bob frizure i kratke kose, a koji pomalo sliči i na kratku paž frizuru također je popularna frizura. Ako imate kraću kosu ovaj stil vrijedi isprobati.