29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Modni portali u Hrvatskoj

Modna industrija je brza, promjenjiva i uvelike utjecajna, pa ne čudi kako postoji veliki broj portala koji se bave modom i modnim trendovima...

Modni portali u Hrvatskoj

Modni portali u Hrvatskoj

 

Modna industrija je brza, promjenjiva i uvelike utjecajna, pa ne čudi kako postoji veliki broj portala koji se bave modom i modnim trendovima. Baš poput modnih časopisa modni portali prenose vijesti i trendove ove utjecajne industrije, ali na puno brži način, osvježavajući svoje sadržaje svakodnevno.

Bez obzira tražite li inspiraciju za kupovinu vlastite odjeće ili ste modni zaljubljenik koji obožava čitati o modi, ispod ćete pronaći informacije o portalima koje vrijedi pratiti svakodnevno.

Moda – COVER magazin

Moda portala COVER magazin jedan je od prvih portala o modi u Hrvatskoj. Na svojim stranicama objavljuje tekstove i prati modu od 2006. godine. Posebnost je što se o modi piše na realan i prihvatljiv način, bez opsjednutosti novim trendovima i namijenjen je više ženama koje razvijaju vlastiti (ali moderan) stil, nego prolaznim modnim trendovima. U svakom slučaju, pronaći ćete odlične savjete kako izgraditi dobar stil, ali i sve najnovije vijesti iz svijeta mode.

CroModa

Izvrstan portal, također jedan od prvih i odličnih modnih portala u Hrvatskoj. Prati i street modu hrvatskih ulica, kao i vodeće svjetske trendove.

Journal

Journal je nesumnjivo najbrže-rastući modni portal u Hrvatskoj. Iako ne piše samo o modi, nego o svim životnim temama, moda je jedna od bitnijih karika portala. Ako volite modu tada ovaj portal morate redovito posjećivati.

 

Fashion.hr

Fashion.hr je ekskluzivni modni portal. Njegovi sastavni dijelovi su web shop, a vlasnici portala ujedno su i organizatori velikih modnih događanja i sezonskih revija. Koncentriran je najviše na hrvatsku modu, ali ne nedostaje trendova i inforamcija svih ekskluzivnih svjetskih centara mode.

 

Elle Moda

Svakodnevno i iscrpno prate najnovije modne vijesti i trendove, od dizajnera, celebrityja i top-modela, preko street style lookova do prêt-à-porter mode.