25 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Vero moda

Vero moda

Vero Moda je osnovana 1987. u Brandu u Danskoj. Jednostavna ideja pretvorila se u globalni brand. Osnivač Troels Holch Povlsen na ideju imena Vero Moda došao je vidjevši natpis na T-Shirtu. Vero Moda se temelji na tome da omogući ženama da se bez napora odjenu u stilu bez obzira na prigodu i da u svakoj situaciju moda za njih bude jednostavna. Vero Moda nudi modernu, jednostavnu i poletnu odjeću.

Aware by Vero Moda je kolekcija koja promovira održivu modu, odjeća se radi od održivih materijala poput recikliranog poliestera, organskog pamuka… Ovom kolekcijom Vero Moda doprinosi održivosti modne industrije.

Od 2019. u ponudi je i linja odjeće VERO MODA Curve namijenjena punijim ženama.

Vero Moda odjeća za žene je ženstvena, profinjena, ali i mladenačka, iako je namijenjena svim dobnim skupinama. Vero Moda definira stil kao ženstven, poletan i radostan.

Vrlo često Vero Moda kombinira klasiku i posljednje modne trendove.

Osim odjeće Vero Moda obuhvaća i liniju obuće te modnih dodataka, odnosno torbe, sunčane naočale, remenje i šalove. Vero moda je tako kompletiran brand u kojem se može pronaći sve za dobar izgled, ali i napraviti brojne kombinacije.

Vero moda je dio Bestseller kompanije koja osim Vero Mode obuhvaća brojne druge brandove ženske, muške i dječje mode.

 

Više o modi i modni trendovima:

Moda – COVER magazin.com