28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moda za niske žene

Moda za niske žene

Moda za niske žene ima svoja pravila koja se razlikuju od klasičnih. Postoje određene specifičnosti koje bolje odgovaraju niskim ženama, bez obzira na modu.

Ako ste nešto niži vjerojatno znate koliko je ponekad teško pratiti modu. Ukoliko ste i mršavi, problem će se pojaviti s traženjem brojeva jer je sve veliko, dok ako ste puniji, odjeća će vam biti duga, ako je dobra širina.
Uz to, potrebno je i napraviti kombinacije koje će na niskim ženama izgledati dobro. Srećom, već danas postoje brandovi koji imaju linije koje su fokusirane na niske žene.

Jedan od najčešćih savjeta za niske žene je da nose više potpetice. To je uvijek dobra ideja ukoliko možete. Također, i kad birate udobnu obuću birajte cipele ili čizme s višim potplatom, kako biste dobili i višu petu. Također ovisno o modi možete se odlučiti za pune potpetice, što je posebno popularno kod tenisica.

Ovo su neke od smjernica mode za niske žene:
– Izbjegavajte velike torbe. Bez obzira kakva moda bila, vi uvijek birajte one nešto manje od trenutnih trendova.
– Odjenite odjeću adekvatnog broja, nemojte nositi preveliku odjeću, izbjegavajte širu odjeću čak i kad je u modi. Tada ćete izgledati još manje
– Birajte odjeću s vertikalnim linijama. Ni ovdje ne trebate previše pratiti modu, radije to napravite u drugim stvarima.
– Birajte odjeću u jednoj boji. Iako su često u modi razne boje, ukoliko su iste ili bar komplementarne, bolje će vam odgovarati. Ili kombinirajte slične boje, odnosno da donji dio odjeće bude u jednoj boji, a gornji da ima uzorak u toj boji, i obrnuto
– Ako je u modi remen, neka bude sličan boji odjeće koji nosite. Remen neće puno pomoći ili odmoći, stoga ne trebate na njemu insistirati, tu se prilagodite modi. Ali ako ga nosite neka ne bude kontrastne boje.
No, bitno je pronaći ono što vama najbolje odgovara. Nisu ni sve niske žene isto građene, tako da modu prilagodite sebi, visini, građi tijela, ali i trendovima.

Marks & Spencer – moda za niske žene

Više o modi i modni trendovima:

Moda – COVER magazin.com