19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moda za niske žene – popularni brandovi

Moda može biti prilično zahtjevna ako nemate savršene proporcije, ili visinu.

Moda za niske žene – popularni brandovi

Moda može biti prilično zahtjevna ako nemate savršene proporcije, ili visinu. Moda za niske žene zahtjeva dodatno kombiniranje, ali i potragu za veličinama.

Ponekad je niskim ženama teško pratiti modu jer ne mogu pronaći adekvatnu odjeću.
Niskim ženama sitne građe biti će problem jer ne mogu pronaći “odjeću za odrasle” u svojoj veličini, dok će niže punije žene morati dosta toga skraćivati. Bez obzira na modu, brojevi su često neadekvatni.
Moda je raznovrsna, no u pravilu svi odjevni predmeti su za osobe srednje visine i građe. To posebno postaje problem kada su u modi širi odjevni predmeti. Tada moda postaje za niske žene dodatno komplicirana, jer je njima tada prevelika. Osim toga niskim ženama bolje odgovara uža ili standardna odjeća, te moda na to nema puno utjecaja. Moda široke odjeće stoga niskim ženama samo otežava situaciju.

Ukoliko imate mogućnost potražite Petite brandove ili linije Petite poznatih brandova, među kojima su popularni:

Asos Petite – moda za niske žene


Jedan od popularnih brandova za niske žene je Asos Petite. Ovo je odličan izbor jer možete pratiti modu, ali i birati odjeću koja će vam odgovarati veličinom. Brojevi odjeće Asos Petite se uglalnom kreću od 30 do 44, tako da ćete moći prilagoditi veličinu ne samo visini nego i težini.

Topshop Petite – moda za niske žene


Topshop Petite je dobra varijanta budući da je to brand koji nema samo klasične stilove nego i odjuću po posljednjoj modi.

River Island – moda za niske žene


River Island je popularan brand koji zaljubljenice u modu vole, stoga je odlično da imaju i liniju za niske žene.

Marks & Spencer – moda za niske žene


Marks & Spencer idealan odabir za žene koje prate modu, ali vole i klasične odjevne predmete. Kombinacija modernog i univerzalnog omogućit će vam prezentiranje vlastitog viđenja mode.

New Look – moda za niske žene


Dorothy Perkins – moda za niske žene

Više o modi i modni trendovima:

Moda – COVER magazin.com