29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moda jesen 2020.

Moda za jesen 2020. ima puno specifičnosti koje se nisu mogle predvidjeti...


Moda jesen 2020.

Moda za jesen 2020. ima puno specifičnosti koje se nisu mogle predvidjeti. Osim što su maske za lice postale sastavni dio kolekcija mnogih brandova, pa čak i dizajnerske linije obuhvaćaju maske za lice, naglasak je na modi koja je udobna i praktična.

No, iako je situacija specifična, to nije zaustavilo modne trendove koji su donijeli neke novitete, a neke trendove koji su već bili tu.

Jedan od glavnih trendova mode za jesen je koža. Kožu ove sezone možemo vidjeti na svim odjevnim predmetima, a nije rijetko niti da se kombiniraju dva ili tri kožna komada u jednom looku.
Osim toga veliki trend su suknje, plisirane, kožne, midi ili maksi dužine, izbor je na vama, ali ako želite pratiti modne trendove tada vam treba suknja.
Iako se u najavama sezone govorilo o svijetlim i jakim bojama, moda za jesen 2020. uvelike se oslanja na crnu boju. Ona je praktična, neutralna, možete je odjenuti uvijek.
Poznata je izjava Karl Lagerfelda: “Nikad niste previše dotjerani, niti nedovoljno dotjerani ako odjenete malu crnu haljinu.” Moda za jesen 2020. kao da se drži tog pravila. Bez obzira da li vam treba udobna odjeća kod kuće, ili za brzi odlazak negdje uvijek možete kombinirati crne kožne tajice ili hlače s nekim džemperom, ili uskočiti u pletenu crnu haljinu. Uz tople i udobne čizme bit ćete moderni, dotjerani, a opet će udobnost biti na prvom mjestu.

Moda jesen – Mohito

Više o modi i modni trendovima:

Moda – COVER magazin.com