31 moderne cipele za jesen 2021. i zimu 2022.

31 moderne cipele za jesen 2021. i zimu 2022.

Moderne cipele za jesen i zimu su vrlo raznolike i prilagodljive prilici za koju vam trebaju. I dalje su moderne klasične salonke na višu potpeticu, ali su novost srednje visoke potpetice, deblje i masive potpetice te cipele s debljim potplatom, što je sve prikladno za sezonu kiše, snijega i hladnijeg vremena.

Koje su moderne cipele za ovu sezonu pogledajte ispod:

Povratak balerinki

Klasične balerinke se nakon nekoliko sezona izbivanja ponovno vraćaju u najnovije kolekcije. moderne su u svim bojama i svih materijala, s tim da su ipak nešto moderniji mekši “soft” materijali, a u nekim slučajevima moderne balerinke se jako približavaju stilom baletankama. Prsti na cipelama oblikovani kao na baletankama, općenito su i kod drugih oblika cipela jako popularni.

Salvatore Ferragamo
Salvatore Ferragamo
Christian Louboutin
Gianvito Rossi
Lafayette 148 New York

Klasične cipele

Pravi hit su klasične cipele. Ove sezone ih standardno možete kombinirati na odijela, ali pravi hit su u ženstvenim kombinacijama, gdje ćete ih nositi na suknje i lepršave haljine, te tako dobiti dječačko-ženstveni miks.

The Office of Angela Scott
The Office of Angela Scott
Lafayette 148 New York
The Office of Angela Scott
Sesto Meucci
Tory Burch

Krzneni detalji na obući

Krzneni detalji posebno izgled teddy flisa i ovčje merino vune su jako popularni. Kod nekih od najpopularnijih dizajnera cipela smo viđali i cijelu obuću od krzna, tako da s takvim detaljima ne možete pretjerati.

Malone Souliers
Malone Souliers
See by Chloe
UGG
Sorel

Klompe

Klompe su obično proljetno ljetna obuća, ali kada im dodate krzno postaju jesensko – zimska obuća. U sezoni jesen – zima 2021 / 2022 klompe su pravi hit, a posebno one s krznenim detaljima.

Vince
Chloe
Bernardo
Fabrizio Viti
Ash

Gležnjače bez zatvarača

Gležnjače koje se navlače s vidljivom lastikom sa strane, vrlo su popularne. Ovo su jednostavne cipele koje koje lako obuvate i izuvate, a možete ih nositi or rane jeseni do proljeća.

Alexander McQueen
Marc Fisher LTD
Santoni
Stuart Weitzman
Marc Fisher LTD

(Gležnjače) oblika salonki

Cipele i niske čizme oblika klasičnih cipela popularno zvanih salonke vrlo su moderne ali ne samo za večernje kombinacije nego u dnevnim kombinacijama, ako su potpetice nešto niže.

Kat Maconie
Gianvito Rossi
Christian Louboutin
Kat Maconie
Kat Maconie

Pročitajte i:

Ostavite komentar

*