19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako nositi bijele torbe

Bijele torbe uvijek su bile teške za kombinirati, a rijetko su se nosile za dnevne prilike. Međutim, bijelo je prekrasno i osvježavajuće...

Kako nositi bijele torbe


Bijele torbe uvijek su bile teške za kombinirati, a rijetko su se nosile za dnevne prilike. Međutim, bijelo je prekrasno i osvježavajuće, posebno ako ga znate uskladiti s ostatkom odjeće.

Iako se bijela boja lako kombinira, kada je odjeća u pitanju, s torbama nije tako. To je zbog toga što se bijele torbe nikako se ne slažu s tamnom odjećom, osim toga ne možete ih kombinirati s bijelim cipelama, jer ćete izgledati kao da ste krenuli na vjenčanje, a nosite li ih na odjeću izraženijih boja, torba neće doći do izražaja.

Bijele torbe najbolje se slažu s jeans odjećom i neutralnim bojama. Trebalo  bi ih nositi na svijetle ili zemljane tonove cipela (smeđe, bež..), a na odjeću dodajte neki bijeli odgovarajući detalj, najbolje remen. 

Hit za ljeto 2020 je kombinacija crveno – bijelo.

S crno bijelom kombinacijom ne možete pogriješiti, ali u takvim kombinacijama neka vam uvijek gornji odjevni predmet bude crn, a donji bijel, jer ćete u protivnom izgledati kao ugostitelj ili recepcionarka.