29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Modni trendovi koji više nisu trendovi za vas

Mnoge žene lako zaglave u nekom trenutku, te je dovoljno da vide jedan takav odjevni predmet u dućanu ili u časopisu pa da misle da su i dalje vrlo moderni...

Modni trendovi koji više nisu trendovi za vas

Mnoge žene lako zaglave u nekom trenutku, te je dovoljno da vide jedan takav odjevni predmet u dućanu ili u časopisu pa da misle da su i dalje vrlo moderni i prikladni. Ispod su “trendovi” kojih bi se bilo bolje odreći.

1 – Mini baby doll suknjica je stvarno moderna i prošlu i ovu sezonu. Ali za školarke. Ako imate i godinu više ne odijevajte je na sebe. Zapravo nemojte nositi nikakvu suknju na faltne (posebno ne s kariranim uzorkom) koja je kraća od prosječne mini suknje.

2 – Srebreno, zlatno, neonsko i fluorescentno su nove trendovske boje. Ali… Starijim ženama te boje pristaju samo na torbicama, pojasevima, ukosnicama i sl. I obavezno ih kombinirajte uz neutralne odjevne predmete i nikako nemojte izaći s dva predmete na sebi u tim bojama, posebno ne ako su u različitim nijansama.

3 – Tajice i tunike. Tajice (helanke, gege) su modni hit, ali prestanite preko odijevati tunike. Obucite kraću majicu. Da, čak iako ste punija osoba, ovo se pravilo odnosi i na vas. Ako već morate odjenuti nešto preko, odjenite šorc.

4 – Neki dizajneri predlažu mini kako najveći hit, drugima je to midi suknja do gležnja. Najbolje da se pri izboru držite onih koje najčešće pristaju svima, do deset centimetara ispod ili iznad koljena.