19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako izabrati pravu boju kose

Znate da trebate zakazati termin kod frizera, ali ne znate koju boju bi odabrali. Ostaviti staru, prirodnu ili se odlučiti za neku promjenu i nešto sasvim novo?!

Kako izabrati pravu boju kose

 

Znate da trebate zakazati termin kod frizera, ali ne znate koju boju bi odabrali. Ostaviti staru, prirodnu ili se odlučiti za neku promjenu i nešto sasvim novo?! Sa svim mogućnostima, različitim bojama, pramenovima i stilovima bojanja, moguće je izabrati savršenu boju, ali možete i vrlo lako pogriješiti.

Najvažnije je da zaboravite na stara pravila, neke iznenađujuće boje i kombinacije su trenutno vrlo popularne.

Umjesto da tražite boju koja odgovara vašem tenu i puti, radije odaberite boju koju volite i s kojom  se dobro osjećate.

Prvi zadatak neka vam bude odabrati i odjenuti omiljenu majicu u kojoj se najbolje osjećate. Ako je majica koju ste odabrali u toplim bojama(crvena, žuta, narančasta, boja breskve) birajte i kod boje za kosu tople tonove, a ako je majica koju ste odabrali u hladnim bojama (plava, ljubičasta, zelena) neka i tonovi boje kose budu hladni.

Drugi zadatak je na fotografijama ispod iz grupe s tonovima u boji vaše majice odabrati zvijezdu koja vam najbolji izgleda. Boja kose kakvu ima zvijezda najbolje će vam pristajati, te nju odaberite.

Ispod su zvijezde s toplim tonovima, a zatim zvijezde s hladnim tonovima boje kose.

Topli tonovi:

Hladni tonovi:

Još detaljnije o odabiru boje kose:

Kako saznati koja boja kose mi najbolje pristaje?