29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Sat kao najbolji poklon za Valentinovo

Sat kao najbolji poklon za Valentinovo

Ušli smo u tjedan ljubavi! I dok jedni nestrpljivo iščekuju već svima poznati datum, drugi će pak reći da je Valentinovo izgubilo svoj pravi značaj. I ne možemo reći da baš nisu u pravu. Naime, isti filmovi koji se vrte svake godine u ovo doba nisu više atraktivni, a plišana srca i bombonijere su sve manje zanimljivi.

Također, ako niste u vezi, nije baš ni najugodnije proći gradom 14.02. i gledati sve te sretne parove kako šeću s ružama u rukama. No sve je stvar percepcije. Čini se da naš najveći problem leži u tome što na Valentinovo često gledamo isključivo kao na dan zaljubljenih, odnosno, dan rezerviran samo za one u vezama ili brakovima.

Pritom se nažalost zaboravlja da je, osim ljubavi prema našim partnerima, jednako važno pokazati koliko nam je stalo i koliko volimo svoju obitelj, prijatelje pa čak i sebe same. Pa zašto onda ne bismo ovaj tjedan sve oko sebe voljeli još malo više? Zastanimo malo i u ovom užurbanom i stresnom ritmu svakodnevnice razmislimo koliko smo zahvalni što su upravo ovi ljudi velik dio naših života. I pokažimo im da mislimo na njih.

Ne radi se tu samo o skupim poklonima. To naprosto može biti nečija omiljena čokolada, buketić cvijeća ili pak ono najdragocjenije, naše vrijeme. Možda ćete poželjeti pokloniti i nešto opipljivo, nešto što će vaše voljene duže vrijeme podsjećati upravo na vas i sve one lijepe zajedničke trenutke.

Sat je, recimo, najbolji primjer takvog poklona. Pri tome je osobito važno razmišljati o detaljima i stilu osobe koju darivamo. Treba imati na umu voli li netko više klasične, elegantne ili pak sportske modele. A ako vaša djevojka, mama, prijateljica ili sestra nema naviku nositi sat, uvijek možete pribjeći kupovini nakita. Zato smo, prije nego što vas ulovi panika jer još niste stigli u shopping, zavirili u Watch Centar, odnosno na webshop satovi.com i tamo pronašli ponešto za svačiji ukus.

Zgodno je što od 12. do 14.2.2019., imate priliku ugrabiti satove na 25% popusta za sve vrste plaćanja na cjelokupan asortiman Guess, Nautica, Police, Rosefield, Swatch i Timex satova te Brosway, Guess i Rosefield nakita.

Rosefield The Boxy QWSS-Q,08, 569,25 kn

Ako tražite svevremenski klasični model sata, ovo je idealan model. Oduševit će sve djevojke i žene koje vole jednostavne modele.

Rosefield The Boxy QVSRD-Q014, 569,25 kn

Ženstveni Rosefield zbog svoje bakrene boje kvadratnog kučišta i remena od nehrđajućeg čelika u kombinaciji srebrne i bakrene boje podjednako pristaje uz elegantne i svakodnevne kombinacije.

Guess Smooch W1205L1, 861,75 kn

Sat u srebrnoj boji je apsolutni must have u kolekciji svake žene. A ovaj model iz nove kolekcije idealan je poklon za Valentinovo jer zbog podloge ukrašene srcima i otiscima usana naprosto vrišti ljubav!

Guess Monroe W1152L3, 1.049,25 kn

Elegantan i malen, ovaj Guessov model izvrsno će se uklopiti u svečane i večernje prilike. Zbog svoje bakrene boje i mesh narukvice djeluje upravo poput nakita.

Guess Limelight W1053L3, 1.049,25 kn

Ovo je sat za one nježnijeg karaktera. Rosegold kučište i kristali daju mu dozu elegancije, a ružičasti silikonski remen čini ga idealnim za svaki dan; školu, fakultet ili posao.

Guess Wonderlust W1065L1, 824,25 kn

Podloga ukrašena kristalićima raznih veličina uz kristale na rubovima kućišta čini ovaj sat pravim modnim dodatkom. Prilično je efektan, ali će se dobro slagati i s nakitom u srebrnoj boji.

Guess Nova W1210L1, 561,75 kn

Jednostavan Guessov model s bijelim kožnim remenom i srebrnim kučištem istaknut će se na svakoj ruci i dobro uklopiti u kombinacije za sva godišnja doba.

Guess Heart Bouqet UBN85045, 261,75 kn

Guessova ogrlica bakrene boje sa srcima ukrašenim Swarovski kristalima dat će toplinu svakom outfitu.

Nautica Fairmont Collection NAPFMT004, 1.049,25 kn

Nautica je uvijek dobar izbor za svakog muškarca. Ovaj atraktivni model sa zagasito zlatnim kučištem dobro se slaže s poslovnim i elegantnim lookovima, a plavi kožni remen čini ga nosivim i uz casual outfite.

Police Taipan PL.14833JSB-04, 1.274,25 kn

Upečatljiva podloga ovog Police sata s crnim remenom neće nijednog muškarca ostaviti ravnodušnim. Idealan je za sve dobne skupine i one koji vole biti primijećeni.

 

Police Denver PL.15403JSUBL-03, 974,25 kn

Sat s kronografom i narančastim detaljima na podlozi razveselit će svakog zaljubljenika u sport. Ovaj model je idealan za sve aktivne i trendi muškarce.

Timex Core TW2R85700, 366,75 kn

Simbol za jednostavnost je definitivno Timex. Pa ukoliko želite iznenaditi nekoga tko voli što klasičnije, ali u isto vrijeme i moderne modele, ovo je pravi izbor.