16 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Savršena modna revija Hippy Gardena

Đurđica Vorkapić. Romantičnu šetnicu pretvorila je u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao u bršljen u suvremeni ambijent upotpunjen gustim dimom i refleksijom svjetlosti.

Savršena modna revija Hippy Gardena

Sinoć je Zagrebački Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem. Uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je u potpunosti zaslužna Đurđica Vorkapić. Romantičnu šetnicu pretvorila je u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao u bršljen u suvremeni ambijent upotpunjen  gustim dimom i refleksijom svjetlosti.

‘Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup’, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Pistom je defiliralo 70-tak modela noseći elegantne svečane haljine midi i maxi, maskulinih krojeva kaputa, hlača i kombinezona do vizualno impresivnih printeva, koji su originalno rješenje brenda. Kolekcija je jednako kompleksna koliko i jedinstvena, a iznenađenje je svojevrsni „comeback“ unikatnih, pletenih haljina vesta.

Muška moda je s tipičnim elementima po kojima  je brend prepoznatljiv  i predstavlja modernog muškarca nadahnutim elegantnim stilom odijevanja. Vidjeli smo lamelizirana uska odijela, unikatne kapute i balonere s dominantno velikim gumbima.  Nakit, modularne torbe, ravne i krute forme upotpunile su novu kolekciju.

Još jednom se potvrdilo da je moda koju stvara Đurđica Vorkapić neopterećena trendovima i da savršeno promišlja konstrukcijski vrlo složenu formu koju prilagođava energičnoj i nesputanoj ženi i muškarcu Hippy Garden.

Uz mnogobrojne uzvanike renomirani hrvatski modni brend Hippy Garden predstavio je kreacije koje zadovoljavaju kuriozitet i težnju prema onome što  je novo, uvijek otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Kolekcija je znakovita naslova „Let there be light“, a inspirirana je estetikom 80-tih i repertoarom stilova iz prošlosti.  Koristila se paleta monokromatskih boja upotpunjenih sa nezaobilaznim metaliziranim nitima koji ovu suvremenu i kompleksnu kolekciju jednostavno čine neodoljivom.

Glavni sponzor projekta je dm. Za frizure modela, zaslužan je  Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković dokazujući kako već godinama suradnja s Hippy Gardenom ostvaruje odlične rezultate i impresivne lookove, a kako nijedna frizura ne bi bila potpuna bez odlične šminke, iz beauty svijeta nam dolazi Alverde Pirodna kozmetika koja se odlično uklopila u cjelokupnu kolekciju.

Kreativnim i pristupačnim izričajem make up artistica Sanja Agić sa svojim timom naglasila je glamurozan izgled modela.