19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Anita Dujić najavljuje reviju ELFSA iz Jordana

Jedan od najuspješnijih i najljepših hrvatskih modela, Anita Dujić, ovih se dana odmara u bajkovitom Jordanu, a nedavni posjet pustinji iskoristila je kako bi snimila posebnu modnu razglednicu...

Anita Dujić najavljuje reviju ELFSA iz Jordana

 

Jedan od najuspješnijih i najljepših hrvatskih modela, Anita Dujić, ovih se dana odmara u bajkovitom Jordanu, a nedavni posjet pustinji iskoristila je kako bi snimila posebnu modnu razglednicu. U egzotičnom ambijentu i na vrućem pijesku Anita je pozirala u ženstvenoj i elegantnoj ELFS haljini iz najnovije ženske kolekcije za jesen/zimu 2018/19 koju će ovaj modni dvojac predstaviti na samostalnoj reviji u četvrtak, 4. listopada, u Hrvatskom glazbenom zavodu.

“Zaista je divno odmoriti i predahnuti nakon osam mjeseci napornog rada na filmu. Ostatak trudnoće planiram provesti u malo laganijem ritmu, posvećena stvarima koje volim“ – izjavila je Anita Dujić te je dodala: “Ovim fotografijama u predivnom hrvatskom dizajnu, okružena čudom prirode, šaljem pozdrave i puse mojim dragim ELFSIMA povodom njihove revije u četvrtak! Sretno dečki!“

Četrnaest godina djelovanja na domaćoj i regionalnoj sceni ELFSI će obilježiti samostalnom revijom u Hrvatskom glazbenom zavodu, povijesnom prostoru i hramu hrvatske glazbe, koji će prvi put biti kulisom za neko modno događanje. Naglasak nove kolekcije stavljen je na eleganciju koja izvrsno funkcionira u dnevnoj ali i svečanoj varijanti, a okosnica kolekcije su haljine dužine do ispod koljena, kratke suknje A kroja te volani i zvonoliki rukavi. Paleta boja se proteže od zlatne, bež, prljavo roze, boje mesa do crvene, više nijansa plave te neizostavne crne. Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija kaputa i jakni koje će najhladnije doba u godini učiniti ljepšim i ugodnijim.

Pokrovitelji samostalne revije modnog dvojca ELFS su Podravka koja ove godine slavi svoje legende, zatim Labello s potpuno novim proizvodom koji će ekskluzivno predstaviti na modnoj reviji, Teta Violeta čije omekšivače preporučuje ovaj modni dvojac. Tu su i The Balm, beauty brend vrhunske kvalitete i retro dizajna, tjednik Story, Dormeo koji je najbolji saveznik za  svaki “beauty sleep“, svježi aromatični talijanski prosecco Bottega, tonik Thomas Henry, Fritz kola te šampanjac Piper Heidsieck koji na pistu stiže izravno iz pokrajine Champagne u Francuskoj.