28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

20 najljepših H&M haljina za proljeće 2023.

Gotovo da ne postoji žena koja ne obožava haljine i njihovu lakoću nošenja...

20 najljepših H&M haljina proljeće 2023.

Gotovo da ne postoji žena koja ne obožava haljine i njihovu lakoću nošenja. Odjenete li dobru haljinu, ne morate razmišljati što uz nju nositi i na što kombinirati. H&M haljine nose posebnu čar mnogim ženama. Cjenovno su pristupačne, a uvijek moderne. Ovakve haljine se odlično kombiniraju na ravnu obuću i tenisice, ali i s visokim potpeticama.
Izdvojili smo njihovih 20 modela kako biste stekli dojam što će se nositi i što ćemo viđati na ulicama:

Kratka oversized haljina od pamuka je haljina idealna za jesen, topla, meka i udobna. Ovisno o vremenu odlično će se uklopiti s cipelama, tenisicama, ali i s čizmama.

Haljina srednje dužine, do koljena ili ispod koljena, odličan je izbor za različite prilike. Manžete su nešto uže te ih možete zavrnuti i imati rukave do lakta, kao kombinirati spuštene duge rukave.

Ove sezone ponovno je trend je kratkih haljina džempera koje se ovisno o prilici mogu odjenuti kao haljina ali i kombinirati s hlačama ili tajicama.

Dugu usku haljinu možete kombinirati s tajicama, što je jedan od trendova koji se ove sezone ponovno vraća u modu, ali ovakve haljine možete odjenuti i samostalno. Odličan look s ovakvim haljinama može se dobiti s ravnim cipelama i čizmama, ali i onima na potpeticu. Rebraste haljine, naglašenog stil pletenja ove sezone su veliki hit. Naglašeni gumbi i V izrez na dekolteu posebno se ističu.

Haljina koja je odlična za različite situacije, i kombinirati s remenom ili bez.

Pletene haljine su mnogima omiljeni izbor za jesen i zimu, te će i ove sezone moći birati iz širokog spektra modernih pletenih haljina. Od jednostavnog kroja, haljina koje koje prate liniju tijela, do širokih i predimenzioniranih haljina.

Haljina od pletiva s vunom posebno je dobar izbor za hladnije dane. Može se kombinirati s remenom ili bez, te na taj način nositi u različitim kombinacijama. Pletene haljine ove sezone se mogu kombinirati s hlačama, tajicama, te ih prilagođavati trenutnom raspoloženju i potrebama.

Kombinacija laganijih materijala i čizama već neko vrijeme neobična, te je tako i ove sezone.

Crna haljina do koljena odličan je izbor za dnevne šetnje, kao i za poslovne situacije. Ovisno o modnim detaljima, remenu ili ogrlici, jednostavno se može prilagoditi trenutnoj potrebi.

Ove sezone u trendu su i haljine bez rukava, koje se mogu odjenuti samostalno, ali i preko košulja, majica…

Košulja haljine su odličan izbor za posao, ali i za casual situacije. Čak i one laganije se dobro kombiniraju s čizmama.

Traper je moderan i ove sezone, te s haljinom od trapera ne možete pogriješiti.

Ove sezone moderni su različiti tipovi haljine te je pokazivanje osobnosti naglašeno. Kratke haljine ili duge, široke ili uske, ove sezone trendovi su šaroliki. Moderne su jednobojne haljine, haljine s naglašenim natpisima, kao i haljine s uzorkom.

Moderne boje su uglavnom neutralne bež, smeđa, bijela, crna… Materijali moderni ove sezone variraju od lepršavih do klasično zimskih, pletenih i haljina od debljeg pamuka.

Iako se posljednjih nekoliko sezona haljine, čak i one kraće nisu nosile preko hlača, čak smo ih rjeđe viđali i u kombinaciji s tajicama ove sezone se taj trend vraća u modu. Odlična udobna moda, širokih haljina i tajica ove sezone je trend, no moderne su i kombinacije s trapericama, ostalim hlačama, ne samo s kratkim haljinama nego i s onim dužim i dugim haljinama.

Ukoliko želite suziti izbor tada se možete odlučiti na pletene haljine ili one od debljeg pamuka. Kratke haljine ovakvih modela mogu se kombinirati na tajice ili hlače. Uz to dodatnu raznolikost nudi mogućnost stavljanja remena. Na taj način se jedna haljina može odjenuti u različitim prilikama, različitim vremenskim uvjetima, te lakše prilagoditi osobnosti.

Udobnost je jedna od glavnih odlika modernih haljina ove sezone, stoga ako želite moderan look fokusirajte se na ono što je vama udobno i u čemu se vi tako osjećate.