Site icon Moda

20 najljepših H&M haljina za ljeto 2022.

20 najljepših H&M haljina za proljeće / ljeto

Gotovo da ne postoji žena koja ne obožava haljine i njihovu lakoću nošenja. Odjenete li dobru haljinu, ne morate razmišljati što uz nju nositi i na što kombinirati. H&M haljine nose posebnu čar mnogim ženama. Cjenovno su pristupačne, a uvijek moderne. Ovakve haljine se odlično kombiniraju na ravnu obuću i tenisice, ali i s visokim potpeticama. Dnevne haljine se mogu jednostavno pretvoriti u haljine za posao, svečanije prilike, ali i za izlaske. Upravo u tome je velika prednost haljina.

Izdvojili smo njihovih 20 modela kako biste stekli dojam što će se nositi i što ćemo viđati na ulicama:

Haljine su odličan izbor za mnoge prilike, a jednostavno se mogu prilagoditi izborom obuće, te modnih dodataka različitim situacijama. Jedna te ista haljina može biti dnevna haljina, haljina za posao kao i haljina za svečanije prilike. Upravo i to je jedan od razloga za što mnoge žene vole haljine.

Haljine su udobne, jednostavne za kombiniranje, te s malo truda uvijek daju dobru odjevnu kombinaciju.

Kratka oversized haljina od pamuka je haljina idealna za mnoge prilike, zanimljiva i udobna. Ovisno o vremenu odlično će se uklopiti s cipelama, tenisicama, s ravnom obućom, ali i s potpeticama.

Haljina srednje dužine, do koljena ili ispod koljena, odličan je izbor za različite prilike. Manžete su nešto uže te ih možete zavrnuti i imati rukave do lakta, kao kombinirati spuštene duge rukave.

Dugu usku haljinu možete kombinirati s tajicama, što je jedan od trendova koji se ove sezone ponovno vraća u modu, ali ovakve haljine možete odjenuti i samostalno. Odličan look s ovakvim haljinama može se dobiti s ravnim cipelama, ali i onima na potpeticu. Rebraste haljine, naglašenog stil pletenja ove sezone su veliki hit. Naglašeni gumbi i V izrez na dekolteu posebno se ističu. Haljina koja je odlična za različite situacije, i kombinirati s remenom ili bez.

Pletene haljine su mnogima omiljeni izbor za jesen i zimu, ali su popularne i u proljeće, ali i za ljeto, te će i ove sezone moći birati iz širokog spektra modernih pletenih haljina. Od jednostavnog kroja, haljina koje koje prate liniju tijela, do širokih i predimenzioniranih haljina.

Haljina od pletiva je dobar izbor za hladnije dane. Može se kombinirati s remenom ili bez, te na taj način nositi u različitim kombinacijama.

Crna haljina do koljena odličan je izbor za dnevne šetnje, kao i za poslovne situacije. Ovisno o modnim detaljima, remenu ili ogrlici, jednostavno se može prilagoditi trenutnoj potrebi.

Ove sezone u trendu su i haljine bez rukava, koje se mogu odjenuti samostalno, ali i preko košulja, majica…

Košulja haljine su odličan izbor za posao, ali i za casual situacije.

Traper je moderan i ove sezone, te s haljinom od trapera ne možete pogriješiti.

Ove sezone moderni su različiti tipovi haljine te je pokazivanje osobnosti naglašeno. Kratke haljine ili duge, široke ili uske, ove sezone trendovi su šaroliki. Moderne su jednobojne haljine, haljine s naglašenim natpisima, kao i haljine s uzorkom.

Moderne boje su uglavnom neutralne bež, smeđa, bijela, crna… ali i one jakih boja.

Udobnost je jedna od glavnih odlika modernih haljina ove sezone, stoga ako želite moderan look fokusirajte se na ono što je vama udobno i u čemu se vi tako osjećate.

Moderne H&M haljine ove sezone kao i obično pokrivaju sve aspekte, te se mogu pronaći odlične H&M haljine za svečane prilike, H&M haljine za posao, H&M haljine za ležerne šetnje gradom, za izlaske kao i haljine za plažu. Uz malo mašte mnoge haljine mogu se istovremeno odjenuti u vrlo različitim situacijama, te na taj način iskoristiti više, ali i pružaju priliku za pokazivanje osobnosti.

Vezano:

Exit mobile version