19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

5 stilskih pravila Beyonce

„Nisam potpuno odjevena ako nemam naušnice. Uvijek nosim velike naušnice. Privatno ne volim mnogo prstenja i narukvice, ali ih nosim na crvenom tepihu".

beyonce

-1- Modni dodaci

„Nisam potpuno odjevena ako nemam naušnice. Uvijek nosim velike naušnice. Privatno ne volim mnogo prstenja i narukvice, ali ih nosim na crvenom tepihu”.

-2- Dizajneri

„Trenutno su mi omiljeni dizajneri Alexander McQueen i Jean Paul Gaultier. Njihova odjeća je ženstvena, seksipilna i moderna.“

-3- Uzori

„Charlize Theron je uvijek lijepa i ženstvena, Halle Berry je elegantna i profinjena, također volim Cher i Dianu Ross koje kao prave zvijezde nikada nisu igrale na sigurno“.

-4- Stil se može mijenjati

„Dok sam odrastala izgledala sam poput dječaka. Tada sam počela pjevati i tražila uzore u pjevačicama poput Tine Turner. Bile su mi prekrasne i pomislila sam kako želim tako izgledati.“

-5- Svaka prilika ima svoj kodeks

„U svome privatnom životu mnogo sam konzervativnija osoba, međutim uvijek uređena. Ako idem na odmor i znam da me nitko neće vidjeti, svejedno nosim traperice koje mi odgovaraju, lijepe pamučne majice, kupaće kostime i modne dodatke. Naučite uživati u modi i birati lijepe stvari bez obzira u kakvoj se prilici našli“.

Po 5 savjeta poznatih dama za hrabriji, sretniji i uspješniji život