19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Duga puštena kosa – moderne frizure

Duga kosa omogućava bezbroj frizura za nošenje, a uključuje sve frizure u kojima se kosa pušta da pada bez pripomoći gumica, ukosnica, kopči ili obruča. Frizure 2022...

Duga puštena kosa – moderne frizure

Ovo je jedna od omiljenih frizura svih žena, a posebno onih mladih koje imaju njegovanu i zdravu kosu.

Duga kosa omogućava bezbroj frizura za nošenje, a uključuje sve frizure u kojima se kosa pušta da pada bez pripomoći gumica, ukosnica, kopči ili obruča.

Da biste kreirali ovakve frizure potrebno je koristiti prave proizvode za njegu kose ovisno o vašem tipu (suha kosa, masna kosa, krhka kosa…), te proizvode za stiliziranje ovisno o učinku koji želite postići (za kovrče, za glatku kosu, za kosu punu volumena…)

Ispod navodimo moderne ideje poznatih osoba kako bi vaša duga i puštena kosa osim zdravo, izgledala i moderno.

Razdjeljak na sredini

Razdjeljak na sredini glave trenutno je najmoderniji tip razdjeljka za dugu puštenu kosu bez obzira bila vaša kosa glatka, s valovima ili prirodno puštena.

Kosa stavljena iza uha

Ova frizura posebno je moderna frizura. Najmodernija je ako se nosi s razdljekom na sredini. Kosu možete staviti iza jednog ili iza oba uha.

Šiške koje uokviruju lice

Fuga kosa s razdjeljkom na sredini i “A” šiškama koje uokviruju lice popularna je frizura ove sezone iako je u svojim varijacijama prisutna već dugi niz godina.