28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moderni kupaći kostimi za sljedeću sezonu – ljeto 2022.

Miami Swim Fashion week svake godine okuplja najpoznatije brendove koji predstavljaju svoje kupaće kostime i trendove za plažu...

Moderni kupaći kostimi za sljedeću sezonu – ljeto

Miami Swim Fashion week svake godine okuplja najpoznatije brendove koji predstavljaju svoje kupaće kostime i trendove za plažu. Ono što se nosi na modnim revijama ne možete još kupiti u dućanu, ali možete vidjeti što će se nositi sljedeće ljeto pa ako se odlučite na kupovinu na rasprodajama da znate što birati, kako biste povoljnije prošli, a i sljedeće godine bili u trendu.

Jednodijelni kupaći kostimi bili su dosta zastupljeni za sezonu ljeto 2022. Mnogi brendovi predstavili su gornje dijelove kupaćeg kosima koji nalikuju na ljetne majice te, ih se s lakoćom uz  suknju ili hlače može odjenuti i za grad ili restoran, a da nitko ne primijeti da ste u kupaćem kostimu.

– Atraktivni kupaći retro uzorka i kroja koji ne otkrivaju previše. Mnogi dizajneri predstavili su atraktivne kupaće kostime koji su dosta zatvoreniji u odnosu na prethodne godine sa manje otkrivajućim dekolteom ili dubljim gaćicama.

– asimetrični kupaći kostimi na jedno rame bili su pravi hit na revijama. Kupaći kostimi koji nisu proporcionalni ili kod kojih je jedno rame golo bez naramenica, bili su pravi hit. Ovakvi kupaći kostimi odlični su za odvlačenje pažnje ukoliko niste zadovoljni nekim dijelom tijela, jer zbunjuju oči, pa se nesavršenosti ne vide.

– leopard uzorak je nekako uvijek u modi za hrabre žene, ali za ljeto 2022. će biti posebno atraktivan. Možete ga nositi kao jednodijelni ili dvodijelni, za glamurozna ljetovanja, ali i obično kupanje na lokalnoj plaži.

– trake su vrlo neobičan trend za ljeto 2022, posebno jer mnoge žene ne vole vidjeti razliku u boji koja ostaje nakon kupaćih kostima, ali čini se kako ćemo nakon ljetovanja 2022, imati najčudnije iscrtano tijelo.

– metalik boja bila je zastupljena u svim kolekcijama za ljeto 2022, a posebno srebrna boja. Čini se kako nas uz metalik uzorak i kupaće kostime pune šljokica i perlica očekuje vrlo glamurozno ljeto.

– ove godine vezice, kopče i slični dodaci na kupaćem izrađeni poput nakita, tako da vam na plaži ne trebaju modni dodaci, kupaći kostimi za ljeto 2022, pravi su modni nakit.