Moderni ženski sakoi za ljeto 2023.

Moderni ženski sakoi

Moderni ženski sakoi za ljeto 2023.

Ako pitate poslovne žene koji je najvažniji komad odjeće u njihovom ormaru, reći će vam sako. Pravi odabir sakoa može modernizirati svaki look, ali jednako tako ako je pogrešan može ga upropastiti.

Sakoi su idealni za sve poslovne prilike, ali i na većini drugih mjesta će vam odlično pristajati. Možete ih nositi uz traperice za ležerne kombinacije, ali i na haljine na sve vrste zabava ili svečanih prilika.

Osim što su omiljeni komad poslovne mode mnogim ženama, već nekoliko sezona sakoi su moderni za sve prilike, od dnevnih do večernjih izlazaka. 

Ove sezone moderni sakoi su kako jednobojni tako i šareni, klasičnih linija, ali i oversized sakoi dok su oni kraći više prisutni u sportskim lookovima.

Moderni crni sako

Crni sako je neizostavan, te moderan i ove sezone. Možete se odlučiti za obično ili dvoredno kopčanje, jednostavne linije, ali i s glamuroznim dodacima. Ovakav sako će odlično ići na haljine, traperice, ali i poslovne hlače. Zbog svoje neutralnosti, s njim su kombinacije brojne, posebno zimi kada se općenito nose tamnije boje.

Moderni kratki sako

Kratki sako ove sezone imaju veliki povratak. Posebno su moderni kratki sakoi od tvida, ali i drugih sličnih materijala. Na ovakvim sakoima česti su ukrasi te gumbi ponekad imaju ulogu nakita. Boje kratkih sakoa uglavnom su neutralne, crna, smeđa, siva, a moderni su tvid i kockasti uzorci. Iako su modernizirani, mnoge verzije izgledaju kao da ste izvukli stare sakoe iz ormara.

Moderan duži sako

Moderan duži sako odličan je izbor za poslovne prilike iako se moderni sakoi i ove sezone mogu nositi u svim prilikama. Dugi sako može zamijeniti proljetne jakne za sofisticiraniji look. Za casual look moderni su duži sakoi s uzorkom u kombinaciji s trapericama.

Oversized sakoi popularni su i ove sezone. Oni će odlično pristajati mnogim ženama, a vrlo dobro odgovaraju punijim ženama. Kombinacije mogu biti s trapericama, haljina, te s klasičnim hlačama. Oversized sakoi su uglavnom dio ulične, a ne poslovne mode.

Ukoliko želite upečatljivije sakoe ove sezone moderni su oni od tvida, s uzorkom… Kombinirani s poslovnom jednobojnom haljinom ili hlačama, ovakvi sakoi odlične su kombinacije za posao, dok su u kombinaciji s trapericama moderna kombinacija za sve ležernije prilike.

Sako se za mnoge prilike, čak i dnevnu šetnju gradom može odjenuti umjesto jakne. Osim što svi sako se mogu nositi umjesto jakne, određeni m modeli koji su moderni ove sezone su na pola puta između jakne i sakoa. Ovakvi sakoi se dobro kombiniraju s hlačama, ali odlično idu i uz suknje i haljine. S obzirom da su ove sezone moderne i lepršave i pletene haljine, uz oba tipa haljina mogu s kombinirati ovakvi sakoi.

Moderni svijetli sakoi

Ove sezone moderni su i svjetliji sakoi, pretežno pastelnih boja, s tim da dominira bež. Moderan svjetliji sako može biti duže, oversized ali i kratki.

Kombinacije sa sakoima su brojne, ove sezone su moderni sakoi zaista različitih krojeva i boja, te ih se može odjenuti na suknje, haljine, traperice, poslovne hlače. Dobar sako možete kombinirati za nekoliko potpuno različitih prilika i nositi u više različitih kombinacija. Iako je zima moderni sako se ne zadržavaju samo na tamnim bojama, nego su prisutne i pastelne boje, uzorci, te sakoi nisu samo ozbiljnih linja nego i zaigrani, kratki, duži…


Komentari

Odgovori

*