28 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

5 navika koje imaju žene s puno stila

Ženama koje imaju stila i drže do sebe neke su navike zajedničke. Ispod izdvajamo onih 5 najvažnijih:

5 navika koje imaju žene s puno stila

Ženama koje imaju stila i drže do sebe neke su navike zajedničke. Ispod izdvajamo onih 5 najvažnijih:

-1- Žene koje imaju stila večer unaprijed planiraju svoju garderobu. Tako su sigurne da je ono što žele odjenuti čisto i ispeglano.

-2- Žene koje imaju stila ne boje se tražiti inspiraciju u drugim ženama koje dobro izgledaju. Postoji mit da žene koje imaju stila ne prate modu i trendove, međutim to nije istina. Žene s puno stila, prate modu i trendove, ali ih prilagođavaju sebi.

-3- Žene koje imaju stila odijevaju se prema prilici, bez obzira na svoj stil. Postoje prilike i mjesta na kojima stil dolazi do punog izražaja, a postoje mjesta i prilike gdje treba slijediti dress code.

-4- Znaju istaknuti skupi luksuzni komad. Jeste li se ikad zapitali kako na nekome obična bijela majica i traperice izgledaju fantastično?! Možda zbog odličnog kožnog remena ili velikih naušnica? Dobar stil se krije u detaljima.

-5- Znaju kada obuti štikle, a kada tenisice. Nitko ne izgleda dobro ako se muči hodajući po ulici u visokim štiklama. Žena s puno stila je i pametna žena. Ona zna kada je vrijeme za štikle, a kada drugim dodacima treba istaknuti svoj stil.