20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Najpopularniji trend kod svečanih haljina za ljeto

Već smo primijetili da trenutno u svečanoj modi nema strogo definiranih trendova, te su moderne haljine gotovo svih krojeva i svih tkanina...

Najpopularniji trend kod svečanih haljina za ljeto

Već smo primijetili da trenutno u svečanoj modi nema strogo definiranih trendova, te su moderne haljine gotovo svih krojeva i svih tkanina. Ipak, na dodjeli Oscara i popratnim partijima, mogli smo vidjeti kako se jedan trend ipak izdvojio, a to je duboki dekolte.

Ovaj trend bio je zaživio prije 16 godina na dodjeli Oscara kada se Jennifer Lopez pojavila u nezaboravnoj zelenoj Versace haljini dubokog dekoltea. Tada je nekoliko sezona duboki dekolte bio vrlo popularan, da bi se ove sezone ponovno vratio na velika vrata.

U odnosu na taj trend od prije nekoliko godina, novost je što se ovaj put, s dubokim dekolteom nerijetko pokazuje i trbuh, pa možemo reći da je malo agresivniji u odnosu na ranije godine.

svecane_haljine_duboki_dekolte_2

svecane_haljine_duboki_dekolte_1 svecane_haljine_duboki_dekolte_3 svecane_haljine_duboki_dekolte_4 svecane_haljine_duboki_dekolte_5 svecane_haljine_duboki_dekolte_6 svecane_haljine_duboki_dekolte_7 svecane_haljine_duboki_dekolte_8 svecane_haljine_duboki_dekolte_9 svecane_haljine_duboki_dekolte_10