29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

5 modernih trikova da vam ostane toplo i kroz jesen

Hladne jesenske dane ne morate provoditi u domu. Uz neke sitne izmjene u načinu odijevanja, može vam ostati toplo i kada je temperatura blizu ništice.

5 modernih trikova da vam ostane toplo kroz jesen

Hladne jesenske dane ne morate provoditi u domu. Uz neke sitne izmjene u načinu odijevanja, može vam ostati toplo i kada je temperatura blizu ništice.

-1- Čarape

Jesen nije vrijeme za hodanje u tankim čarapama. Ako se ne želite smrznuti  nosite hulahopke, pa još i deblje čarape preko.  A ako nosite suknje, obucite crne deblje hulahopke. Ovu jesen će žene koje vole moderne čarape doći na svoje. Što se tiče hulakopki najmodernije su crne, gotovo neprozirne. Također, moderne su i mrežaste hulahopke, kao i jednobojne sive, a one s uzorkom sve manje viđamo.

-2- Slojevi

Bolje je obući  nekoliko tanjih slojeva odjeće nego jedan deblji. U jesenskim danima slojevi su neizostavan dio svakodnevne garderobe. Gdje god da idete ne zaboravite vesticu ili tanju jaknu ispod kaputa. Sakoi su također poželjan jesenski odjevni predmet.

-3- Šal ili vesta

Šal će zaštiti vaša prsa te spriječiti prehladu i gripu. Međutim, šal može pričekati i zimske dane, apsolutni modni hit ove jeseni je vesta preko ramena.

-4- Kapa

Mnogi ljudi ne vole kape jer misle da im ne pristaju, ali dobra stvar je da posljednjih sezona kape ne poznaju ni sezonu ni kroj. Samo pronađite kapu ili šešir koji vam se sviđaju i slobodno nosite. Bilo da su zimske krznene, ljetne šilterice ili šeširi, ove jeseni nosi se i jedno i drugo i treće.

-5- Sakoi

Džemperi na kopčanje odličan su izbor za zimske dane. Lako ih možete obući ili skinuti ukoliko se krećete po prostorijama različitih temperatura. Ali prije nego nam stigne prava zima sakoi su prvi izbor. Već je spomenuto kako su praktični, ali i vrlo moderni.