29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako pratiti modu kada nemate dovoljno novaca

Moda najčešće i nije pretjerano zanimljiva kada nemate novaca za priuštiti si novu odjeću svake sezone, ali pak to ne znači da trebate zapustiti svoj izgled...

Kako pratiti modu kada nemate dovoljno novaca

Kada nemate dovoljno novaca vjerojatno ne razmišljate o modi, ali postoji jedno pravilo koje kaže da se trebate odijevati za poziciju na koju ciljate, a ne za onu na kojoj jest.To pravilo se može prebaciti i na modu. Trebate se odlijevati i izgledati kako da imate onoliko novaca koliko želite imati, a ne izgledati kao da imate toliko koliko imate, odnosno nemate.

Kupujte na rasprodajama i sniženjima 

Kupujte odjeću iz outleta. Međutim, to što je nešto na akciji, ne znači da trebate automatski kupiti. Kupujte samo ono što je nužno i što vam baš treba.

Nemojte prestati kupovati

Naravno da ćete smanjiti kupovinu odjeće, ali po neki komad ipak sebi morate kupiti. O šopingu kada nemate novaca razmišljajte kao o dijeti. Smanjit ćete unos kalorija, ali ne možete potpuno prestati jesti.

Mijenjajte odjeću

Zamolite prijateljice da vam daju svoju odjeću koja je kvalitetna, a više je ne nose. Ako vam je neugodno reći da nemate novaca za nove komade, istaknite ekološku osviještenost. Ovo ne bi trebala biti samo izlika. Zaista je šteta da se toliko odjeće baca. Koristite se komplimentima. Recite kako vidite da ima toliko lijepe odjeće da je prava šteta da se baca, te da vam slobodno može dati ono što više ne nosi.

Nemojte povezivati stil i modu s bogatstvom

Nema ništa loše u tome da kupujete na tržnici ili u supermarketima. Ako nemate novaca, nemate novaca. Za vas nisu brandirana odjeća skupe marke, čak i ako ste ih nekad sebi mogli priuštiti. Nema tih novaca kojima se može platiti dobar stil.

Pazite na urednost

Više nego ikad pazite na higijenu i urednost, te da vam je odjeća uvijek čista, ispeglana, mirisna i usklađena. Uredan izgled uvijek može konkurirati i najskupljim markama. Osobe u “siromaštvu” često izgube volju za sređivanjem i biranjem odjeće, ali kao što smo rekli na početku trebate se odijevati onako kako biste se odijevali da imate novaca ako želite napredovati.

Vezano – kalorije

Što je kalorija i kako brojati kalorije?

Vezano – dijeta

30 vrsta dijeta za mršavljenje s planovima dijeta