20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Top 30 modernih suknji za jesen 2023. i zimu 2024.

Suknje su omiljeni komad odjeće mnogih žena...

Top 30 modernih suknji za jesen 2023. i zimu 2024.

Suknje su omiljeni komad odjeće mnogih žena, budući da su prikladne za najrazličitije prilike i uvjete. Ove sezone popularnije su nego ikad. Glavna zvijezda kampanje Miu Miu za jesen – zimu 2023/2023. je bijela suknja s crnim točkicama.

Kratke suknje su napravile veliki povratak na ulice, kao i traper suknje, suknje od satena, te suknje s uzorkom. No, kožne suknje su i dalje u top trendovima, kao i plisirane suknje.

Ove sezone nastavlja se trend širih suknji od prošlih sezona. Moderne su suknje A kroja, s faltama, plisirane ili lagano nabrane.

Asimetrične suknje i dalje su popularne, kao i suknje olovka kroja. Novi trend su suknje od 3D materijala, gdje su na čipki ili tilu dimenzionirani uzorci.

Top 30 modernih suknji za jesen 2023. i zimu 2024.

Plisirane suknje su već nekoliko sezona moderne, no ni ove sezone nisu izašle iz mode. Kod mnogih dizajnera one se sastavni dio kolekcije, a zastupljene su kako jednobojne tako i plisirane suknje u bojama. Dužina modernih plisiranih suknji uglavnom je midi, odnosno dužina od ispod koljena do sredine listova.

Kožne suknje su također jedan od trendova koji se pojavljuje već nekoliko sezona, no ni ove nije izgubio na važnosti. Moderne kožne suknje su vrlo različitim krojeva, kao i dužina, od mini suknji do srednje dužine kožnih suknji. Kratke suknje su kako uske tako i A kroja, dok su one duže, uglavnom uske.

Traper suknje ove sezone su prisutne u različitim varijantama, od A kroja do uskih. vrlo često na traper suknjama su naglašeni gumbovi ili remen, odnosno ne radi se o jednostavnim traper suknjama, nego traper suknjama koje se ističu detaljima.

Boje sukanja ove sezone variraju od tamnih, poput smeđe, crne i plave, do svjetlijih, uglavnom sive i bež. Ukoliko tražite suknju u nekoj jačoj boji i upečatljivog dojma među prve izbore dolaze narančasta, plava i zelena. Uz ove boje posebno mjesto zauzimaju i srebrna i zlata boja. Srebrna i zlatna prisutne su kod nekih od najpopularnijih dizajnera i brandova.

Ono što se ove sezone kod modernih suknji ističe su i materijali, popularni su i tvid te saten Uz već spomenute kožne i traper suknje, ova dva materijala su prisutna vrlo često i kod mnogih dizajnera i brandova.

Popularni su kratki A krojevi sukanja, uske suknje, te asimetrične suknje.

Uske suknje su ove sezone prisutne u različitim dužinama, no neke od najmodernijih su midi dužine. Pletene suknje od pamuka ili vune u jedan od trendova koji se može odlično kombinirati s čizmama, ali i s tenisicama. Ukoliko uskoj suknji dodatne neki asimetrični dio, dobili ste neke od najzanimljivijih kombinacija ove sezone.