Site icon Moda

Top 30 modernih suknji za proljeće i ljeto 2022.

Top 30 modernih suknji za proljeće i ljeto 2022.

Suknje su omiljeni komad odjeće mnogih žena, budući da su prikladne za najrazličitije prilike i uvjete.

Kratke suknje su napravile veliki povratak na ulice, kao i traper suknje, suknje od satena, te suknje s raznim uzorcima kao i u pastelnim bojama.

Ove sezone nastavlja se trend širih suknji od prošlih sezona. Moderne su suknje A kroja, s faltama, plisirane ili lagano nabrane.

Asimetrične suknje i dalje su popularne, kao i suknje olovka kroja.

Moderne suknje za proljeće i ljeto su lepršave i zanimljive, no moderne su i uske suknje. Najpopularniji materijali su til, čipka, traper, ali i pamuk i lan.

Moderne su suknje istovremeno široke, A kroja, ali i uske suknje. Jedna od novosti su volani koji su prisutni posebno na kratkim, ali i na dugim suknjama.

Boje su raznovrsne, moderne su suknje bijele, u svijetlima, ali i jakim bojama, kao i crne suknje, te šarene suknje. Ove sezone se s bojom suknje teško može pogriješiti, bitno je da se uklapa u ukupan look.

Top 30 modernih suknji za proljeće i ljeto 2022.

Plisirane suknje su već nekoliko sezona moderne, no ni ove sezone nisu izašle iz mode. Kod mnogih dizajnera one se sastavni dio kolekcije, a zastupljene su kako jednobojne tako i plisirane suknje u bojama. Dužina modernih plisiranih suknji uglavnom je midi, odnosno dužina od ispod koljena do sredine listova.

Kožne suknje su također jedan od trendova koji se pojavljuje već nekoliko sezona, no ni ove nije izgubio na važnosti. Moderne kožne suknje su vrlo različitim krojeva, kao i dužina, od mini suknji do srednje dužine kožnih suknji. Kratke suknje su kako uske tako i A kroja, dok su one duže, uglavnom uske.

Traper suknje ove sezone su prisutne u različitim varijantama, od A kroja do uskih. vrlo često na traper suknjama su naglašeni gumbovi ili remen, odnosno ne radi se o jednostavnim traper suknjama, nego traper suknjama koje se ističu detaljima.

Boje sukanja ove sezone variraju od tamnih, poput smeđe, crne i plave, do svjetlijih, plava, ružičasta, ljubičasta… Ukoliko tražite suknju u nekoj jačoj boji i upečatljivog dojma među prve izbore dolaze narančasta, plava i zelena. Uz ove boje posebno mjesto zauzimaju i srebrna i zlata boja. Srebrna i zlatna prisutne su kod nekih od najpopularnijih dizajnera i brandova.

Ono što se ove sezone kod modernih suknji ističe su i materijali, popularni su i čipka, te saten, til… Uz već spomenute kožne i traper suknje, ovi materijali su prisutna vrlo često i kod mnogih dizajnera i brandova.

Popularni su kratki A krojevi sukanja, uske suknje, te asimetrične suknje.

Uske suknje su ove sezone prisutne u različitim dužinama, no neke od najmodernijih su midi dužine. Pletene suknje od pamuka ili vune u jedan od trendova koji se može odlično kombinirati s čizmama, ali i s tenisicama. Ukoliko uskoj suknji dodatne neki asimetrični dio, dobili ste neke od najzanimljivijih kombinacija ove sezone.

Exit mobile version