Site icon Moda

Znakovi da trebate promijeniti frizuru

Znakovi da trebate promijeniti frizuru

Nije lako prihvatiti promjenu ni kada sama dođe, a odlučiti se na promjenu još je teže.  Ipak postoje neki znakovi koji nam sugeriraju da je promjena frizure neizbježna.

-1- Tanka kosa – Što zbog godina, što zbog tretmana kojima svakodnevno tretiramo svoju kosu, ona s vremenom mijenja svoju strukturu, pa nam neće dugi niz godina stajati ista frizura. Ako se vaša kosa stanjila i ne izgleda bujno kao nekad vjerojatno ćete novoj strukturi morati prilagoditi novu frizuru

-2- Izgledate starije nego što jeste – Ako se ljudi ponekad znaju iznenaditi koliko imate godina, možda se zamka krije u frizuri. Svježa frizura može vam pomoći da vratite mladoliki izgled.

-3- Vaša kosa izgleda nezdravo – Iako konstantno primjećujete ispucale vrhove, te preparati za njegu više ne pomažu vrijeme je za promjenu frizure uz koju će vaša kosa izgledati zdravije.

-4- Treba vam sve duže vremena da biste namjestili frizuru i izgledali dobro –  Ako ste ranije puno brže namještali frizuru to je signal da vaša frizura više ne odgovara vašoj strukturi kose ili stilu života.

Kada promijeniti frizuru

Osim očitih znakova da trebate promijeniti frizura koji su nabrojeni iznad, žene se često odlučuju na promjenu frizure samo radi promjene i još nekih razloga nabrojenih ispod koji nemaju puno veze sa stanjem kose.

Exit mobile version