20 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Je li vrijeme za reorganizaciju ormara – 5 signala

Svi znamo da je sezonsko raščišćavanje ormara jako korisno...

Je li vrijeme za reorganizaciju ormara – 5 signala

Svi znamo da je sezonsko raščišćavanje ormara jako korisno, prvenstveno u stilskom smislu. Organiziranjem ormara oslobodit ćete mnogo prostora, ona odjeća koju volite i koja vam dobro pristaje bit će vidljiva, a ne zagušena stvarima koje niste godinama obukli.

Koji su to znakovi koji govore da vam je nužno dubinsko pospremanje ormara.

-1- Ormar je prenatrpan

Ovo je vjerojatno najočitiji znak da vam treba pospremanje i reorganizacija, posebno ako je pola onoga što želite obući zgužvano, a drugu polovicu ne možete naći.

-2- Treba vam previše vremena da odlučite što ćete obući

Odjeća se brzo akumulira, pa može postati problem pronaći u ormaru dvije stvari koje međusobno odgovaraju. U teoriji vaša odjeća trebala bi se lako kombinirati, a ako vam treba predugo da je kombinirate možda je problem u pretrpanom ormaru.

-3- Ponekad vam pod služi kao ormar

Ako prvo trebate pola ormara izbaciti na pod a biste pronašli ono što tražite to je već kritični signal da imate toga previše u ormaru što ne nosite.

-4- Neki komadi su vam smiješni

Ako s vremena na vrijeme izvučete komad odjeće kojem se i sami smijete jer ga više ne biste nigdje odjenuli trebali biste spakirati torbu za skladište.

-5- Ako ne znate koji je vaš stil

Je li vaš stil glamurozan? Klasični? Boemski? Ponekad ne možete odrediti što je vaš stil zbog prenatrpanog ormara iako se ono što nosite uklapa u određeni stil, a ostatak odjeća samo stvara gužvu.