29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Trikovi za ljepotu koje žene vole, a muškarci mrze

Ljepota je uvijek u očima promatrača, ali čini se kako...

 

Trikovi za ljepotu koje žene vole, a muškarci mrze

Ljepota je uvijek u očima promatrača, ali čini se kako se po nekim pitanjima razlikuje muški i ženski ukus. Naravno, ni jedna žene nije ista i sviđaju im se različite stvari, kao ni muškarac, ali postoje neki trikovi za ljepotu koje dosta žena voli, a muškarcima se uopće ne sviđaju.

-1- Puno pudera

sminka-1

Slojevi pudera na licu mogu skriti većinu nesavršenosti, ali mogu i vaš izgled učinit lažnim, a to se muškarcima ne sviđa. Ako niste oduševljeni svojim tenom, nemojte žaliti uložiti u kvalitetnu BB kremu i kvalitetan puder, koji će na prirodniji način prekriti vaše nesavršenosti. Također, trebali biste imati nekoliko nijansi odgovarajućeg pudera i nekoliko tekstura tijekom godine. U svakom godišnjem dobu struktura kože, kao i boja je drugačija.

-2- Uštirkane kovrče

sminka-2

Previše laka za kosu može učiniti vašu frizuru postojanom, ali može je i toliko ukrutiti da će izgledati neprirodno.

-3- Pretaman ten

sminka-3

Previše sunčanja u solariju ili nekvalitetni proizvodi za samotamnjenje učinit će vašu kožu neprirodne boje. Ona će biti tamnija, ali vrlo čudne i neprirodne boje.

-4- Panda Smokey Eye

sminka-4

Kreiranje Smokey Eye je lagani trik koji može vizualno povećati i istaknuti vaše oći, ali ako pretjerate s tamnim sjenama izgubit će se ljepota u vašim očima.

-5- Ljepljive usne

sminka-5

Tekstura sjajila je važna baš poput boje. Previše uljne, ljepljive usne nisu privlačne dečkima, nego putene i baršunaste.

-6- Preuočljivi nokti

sminka-6

Dečki jako vole uredne nokte, ali jednostavne. Prejaki lakovi u kombinaciji s previše dugim noktima mogu ih prestrašiti, posebno ako zbog njih djelujete pomalo nesposobno.

-7- Previše rumenila

Ružičasto rumenilo će kreirati puteni i mladenački look, ali previše rumenila ima suprotan učinak.