19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako prepoznati granicu između seksi i vulgarnog izgleda

Ključ sexy izgleda je u umjerenosti. Morate se odlučiti istaknuti samo...

Kako prepoznati granicu između seksi i vulgarnog izgleda

Ključ sexy izgleda je u umjerenosti. Morate se odlučiti istaknuti samo jedan dio tijela. Odjenete li minicu, nemojte pokazivati trbuh ili dekolte. Pravilo vrijedi i obrnuto. Duboki dekolte nosite sa jeans hlačama.

U nakitu nikad ne pretjerujte. Također, odaberite samo jedan ukrasni predmet. Velike naušnice kombinirajte s cipelama, nikad s ogrlicom ili ukosnicama.

Što se šminke tiče pokušajte provocirati, ali ne pretjerivati. Nanesite crveni ruž, preko njega sjajilo, ali u tom slučaju oči ostavite neutralne. Ništa ne izgleda toliko privlačno kao crvena boja ruža.

Ukoliko se ne radi o večernjem izlasku, nego o popodnevnoj kavi, nužan dodatak su sunčane naočale i gola ramena.

Tkanine odjeće neka budu nježne i neka nadopunjavaju vašu kožu. Izaberite kašmir ili svilu. Lan je udoban, ali nije sexy.

Ako ne želite izgledati vulgarno izbjegavajte odjeću koja podsjeća na donje rublje. Majica velikog dekoltea može izgledati seksi, ali ako podsjeća na potkošulju ili korzet, već prelazi granicu prema vulgarnosti. Jednako je i s kratkim hlačicama, ako su sportske ili traper mogu izgledati vrlo privlačno, ali ako imaju čipku koja podsjeća na ženske gaćice bokserice djeluju vulgarno.

Odjeću birajte prema društvu s kojim ćete se družiti. Konzervativnu odjeću odaberite za poslovni sastanak, kada idete liječniku ili se družite s članovima obitelji. Slobodnije se možete odjenuti za spoj ili večernji izlazak.