Haljine koje idu za svaku priliku i ne izlaze iz mode

Haljine koje idu za svaku priliku i ne izlaze iz mode

Nije lako uvijek izgledati dobro, niti pronaći haljinu u kojoj možete izgledati prikladno u uredu, na kavi, ali i na večeri u dobrom restoranu ili još nekoj svečanijoj prilici, a još je teže pronaći haljinu koju ćete moći nositi u svim tim prilikama i duži niz godina.

Ipak, i one postoje, pa bi  uz haljine  kakve su ispod to trebalo biti sasvim jednostavno, uz promjenu nakita, torbe i cipela. Zbog toga bi bilo korisno imati u svojoj garderobi ovakve haljine:

-1- Mala crna haljina

Mala crna haljina sinonim je za koktel haljinu koja zaista svugdje pritaje i s kojom nikad ne možete pogriješiti. S njom ćete se izvrsno uklopiti bilo na večernjem izlasku ili elegantnom koncertu. Zbog toga se preporučuje kada niste sigurni što odjenuti obući malu crnu haljinu. Male crne haljine vrlo malo variraju u modi. Tako da kada jednom kupite onu pravu koja vam izvrsno prisjete možete je nositi godinama.

-2- Mala bijela haljina

Mala bijela haljina noviji je trend. Ali to je također haljina koja pristaje svima i uz većinu prilika. U novije vrijeme čak više nije zabranjena ni na tuđim vjenčanjima. Djeluje profinjeno, elegantno i sofisticirano.

-3- Haljina na preklop

Haljine na preklop moderne su još od osamdesetih godina, a otada se njihov spektar nošenja širio. Danas su ljetno – zimski trend koji se nosi u svim prilikama.

4- Haljina orijentalnog uzorka

Orijentalni uzorak postao je globalno popularan zadnjih par godina kada je u trendu povratak tradiciji i tradicijskim vrijednostima.

-5- Haljina na pruge

Haljine na pruge oduvijek su pravi ljetni hit. Možete ih nositi na plažu, za šetnje gradom ali i u svečanijim prilikama. Mornarski stil je uvijek hit i nikad ne izlazi iz mode.

Vezano:


Komentari

Odgovori

*