19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Cipele s visokim potpeticama jesen-zima 2021.

Kada kupujete cipele na visoku potpeticu uvijek uzmite dovoljno vremena...

Cipele s visokim potpeticama

Kada kupujete cipele na visoku potpeticu uvijek uzmite dovoljno vremena. Njih nikad nemojte kupovati u žurbi. Cipele se ne razlikuju samo po visini potpetice nego i načinu izrade i obliku cipele tako da je morate dobro probati kako biste se uvjerili da li vam odgovara. Bez obzira koji broj nosili uvijek probajte i broj manji i veći kako biste bili sigurni u kojima vam je najlakše hodati. Skuplje cipele često imaju i brojeve na pola, stoga i to pitajte. Nemojte se ustručavati probati nekoliko cipela dok ne pronađete prave, dobar izbor cipele je osnova za dobar hod u njima. Ako ćete nositi čarape uvijek ih i probajte u čarapama.

Uvijek na visoke potpetice, ako nosite čarape, uzmite nove. Ništa neće pokvariti dojam kao neuredne čarape, koje će sav vaš trud oko izbora cipele, i hodanja u njima jednostavno pokvariti. U suprotnom dobar izbor čarapa može dojam učiniti još boljim.

Ako uz visoke potpetice nosite hlače, ili duge suknje, pazite na njihovu dužinu. One mogu biti duže nego inače, ali ne smiju biti preduge, inače bi se moglo desiti da slučajno zapnu za potpeticu.

Nemojte iz ravnih cipela uskočiti u one s vrlo visokom potpeticom, osim ako niste prirodni talent, prvo pokušajte s nekom varijantom između, i s malo debljim potpeticama, jer ipak za tanke visoke potpetice morate imati iskustva i pripremu.

Moderne cipele s visokim potpeticama za jesen – zimu 2021:

CHRISTIAN LOUBOUTIN
FENDI
JENNIFER CHAMANDI
JIMMY CHOO
JIMMY CHOO
JIMMY CHOO
JIMMY CHOO
MALONE SOULIERS
SAINT LAURENT
TOM FORD
AQUAZZURA