16 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kakvu haljinu odjenuti za maturalnu večer? – 40 atraktivnih lookova za inspiraciju

Sigurno svi znaju koliko je to teško i komplicirano pitanje...

Kakvu haljinu odjenuti za maturalnu večer?

Sigurno svi znaju koliko je to teško i komplicirano pitanje.

Izabrati savršenu haljinu za posebnu priliku poput maturalne zabave može biti vrlo teško. Mnoge haljine izgledaju prekrasno na vješalici ili na modelima u katalogu, ali izgube svoj šarm istog trenutka kada ih odjenemo.

To je vjerojatno zbog toga što jednostavno ne odgovaraju vašoj osobnosti.Zbog toga da biste izabrali pravu haljinu trebate uzeti u obzir više faktora poput boja u kojima se dobro osjećate, vrste tkanina i naravno svog oblika tijela.

Za početak uzmite u obzir svoj budžet. Koliko ste spremni potrošiti na haljinu, jer nema smisla promatrati haljine koje su izvan vaših mogućnosti.

Kupovine u zadnji trenutak uvijek završavaju katastrofom.
Izbjegavajte to. Haljinu kupite tjedan ili dva prije maturalne zabave.

Prije nego što odete u kupovinu napravite istraživanje. Prelistajte modne časopise. Tako ćete znati što je moderno, uključujući krojeve, uzorke tkanine i boje.

Uzmite u obzir svoj oblik tijela. Ovo je vrlo važna stavka, jer ne trebate odjenuti nešto što će vam biti neudobno, ali ni nešto što će istaknuti nedostatke, a skriti vaše najprivlačnije osobine.

Ovdje možete pronaći kroj koji vam pristaje prema obliku tijela: Haljine prema obliku tijela

Razmislite unaprijed o dužini maturalne haljine. Odlučite li unaprijed koju dužinu želite, tako ćete sebi značajno smanjiti potragu.

Prije maturalne zabave bar jednom isprobajte kako vam sve skupa stoji. Malo prošećite i plešite u haljini kako biste provjerili udobnost i kako će se držati dok ste u pokretu.

Victoria’s Secret Fashion Show After Party uvijek je odličan izvor ideja za atraktivne haljine koje su odličan odabir za maturalnu zabavu. Ispod je 40 najboljih lookova koji vam mogu poslužiti kao inspiracija za haljine, ali i frizuru i šminku.

Pročitajte i:

23 moderne duge maturalne haljine

21 moderna kratka maturalna haljina