Načini da budete seksi i atraktivni

 

Načini da budete seksi

Nema ništa loše u tome da želite biti seksipilni, sve dok znate razlikovati seksipilnost i vulgarnost. Seksipilnost je nekim ženama prirodna, ali nije urođena, što znači da svaka žena može izgledati seksipilno ako se potrudi.

Kako biti seksi?

Brinite o svome izgledu. Odijevati se seksipilno ne znači provokativno. Pronađite odjeću koja vam dobro pristaje i koja vam je udobna. Eksperimentirajte sa stilovima dok ne pronađete onaj u kojem se najbolje osjećate.

– Izgradite svoj stil. Nemojte nikoga kopirati. Naravno dobro je inspiraciju tražiti u drugima, ali morate otkriti što vama najbolje pristaje.

Obratite pažnju na detalje. Ne smijete nositi jeftino donje rublje samo zbog toga što ga nitko neće vidjeti. Nikad ne preskačite stvari osobne higijene. Nemojte nositi poderane čarape.

Odnosite se prema sebi dobro. Sve dok se prema sebi ne ponašate kao prema kraljici nećete moći biti seksi bez obzira koliko dobro izgledali.

– Mnogi ljudi vjeruju kako su seksipilne žene snobovi, što nije istina. Seksi žene su drage, ljubazne i slatke. Prestanite se ponašati drsko, zločesto ili arogantno. Ako želite biti seksipilni oko sebe morate stvoriti okruženje u kojem je svima ugodno.

Smiješite se. Okolo biste trebali hodati sa smiješkom na usnama. Ako malo bolje pogledate likove u meksičkim sapunicama primijeti ćete da žene koje imaju seksipilne i privlačne uloge uvijek, pa i onim najtužnijim situacijama imaju osmijeh, dok zločeste, neprivlačne cure i kad se vesele imaju obješena usta. Neka vam osmijeh postane prirodni položaj usana.

-Držite se uspravno – Bez obzira na žene oko sebe i situaciju u kojoj se nalazite, uvijek zamislite da ste najprivlačnija žena u prostoriji i tako se i ponašajte.

Ostavite komentar

*