19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Moda za punije za jesen/zimu 2020/21.

Moda je općenito kreirana za vitke žene, ali ipak, činjenica je da je većina žena nešto deblja od idealnog tipa. To ne znači da ne trebaju pratiti modu ili se odijevati sa stilom...

Moda za punije za jesen/zimu 2020/21.

Moda je općenito kreirana za vitke žene, ali ipak, činjenica je da je većina žena nešto deblja od idealnog tipa. To ne znači da ne trebaju pratiti modu ili se odijevati sa stilom. Bez obzira kojeg oblika ili veličine bili, možete izgledati lijepo.

Da biste izgledali dobro, trebate odabrati pravi stil za sebe i svoje tijelo. Za početak pogledajte se u ogledalo i utvrdite svoje najbolje točke i ono što ne volite na sebi. Zlatno pravilo je da uvijek naglašavate ono najbolje, a ono što vam se ne sviđa učinite što neutralnijim. Primjerice ako mislite da imate velike bokove ili stražnjicu, neće pomoći vezanje majice oko bokova, jer to ih čini uočljivijima, nego primjerice naglašavanje dekoltea, šalom ili uočljivom ogrlicom.

Općenito punije žene bi trebale birati laganije materijale, a dobro bi bilo izbjegavati tkanine koje se lijepe uz tijelo, jer će se i na najvitkijim osobama lijepiti na pogrešna mjesta, naglašavajući najslabiju točku.

Iako se ne trebate ucrniti, opće pravilo je da tamnije boje vizualno čine tijelo mršavijim. Nemojte nositi mnogo kontrasta, te birajte boje koje si komplimentiraju, jer kontrasti  prekidaju linije tijela. Što je duža linija to ćete izgledati vitkije. Stoga su monokromni lookovi, u istoj boji odličan odabir, kao i haljine, jer se tijelo čini dužim i mršavijim.

Stil i osobnost naglasite torbama, cipelama ili drugim modnim dodacima u veseloj boji.

C&A moda za punije:

Pročitajte i:

Zimska odjeća za punije žene

Kako izgledati odlično u top trendovima za jesen – zimu 2021 / 2022.