29 ožujka, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Nove ideje za stare načine odijevanja u uredu

Odijevanje za posao je ozbiljan posao, bilo da ste knjigovotkinja ili umjetnica. Ipak, poslovna garderoba ako zaglavite u nekom trenutku može biti vrlo dosadna i neinspirativna...

Nove ideje za stare načine odijevanja u uredu

Odijevanje za posao je ozbiljan posao, bilo da ste knjigovotkinja ili umjetnica. Ipak, poslovna garderoba ako zaglavite u nekom trenutku može biti vrlo dosadna i neinspirativna. Kako se to vama ne bi dogodilo, slijede prijedlozi za odijevanje u novoj radnoj sezoni.

Odjela:

BALMAIN
KITON

Tražite moderne krojeve primjerice široke hlače koje se sužavaju, nabrane rukave sakoa ili sako s dvorednim kopčanjem. Kombiniranje različitih boja je također dobar odabir.

Haljine:

SAINT LAURENT

 

Nema ništa jednostavnije nego uskočiti u dobru haljinu. Haljine su uvijek odličan odabir za ljeto, kao i za prijelazno razdoblje između godišnjih doba od ljeta prema jeseni.

Sakoi:

ETOILE ISABEL MARANT
OFFICINE GENERALE

Naravno, nećete nositi onaj stari od prije 10-tak godina. Da biste izgledali dobro, treba vam novi, moderan.

 

Suknje:

SAINT LAURENT
KITON

 

Ove sezone hit su  šire duge suknje, ali možete nositi i klasične olovka suknje koje nikad ne izlaze iz mode.

Tunike:

AKRIS
GIVENCHY

Tunike imaju posebnu čar jer su elegantnije od pamučnih majica, a nisu stroge poput klasičnih košulja.  Promjena od ležernog u poslovni look je što ih  trebate utrpavati u suknje i hlače, a ne nositi preko želite li postići ozbiljniji izgled.

Hlače:

BRUNELLO CUCINELLI
BALMAIN

Hlače klasičnog kroja, do gležnja vrlo su popularne, a ako ste malo hrabriji možete se odlučiti i za hlače širokih nogavica, koje velikim korakom ulaze u visoku modu, ali i poslovno odijevanje.