19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako kopirati stil Serene Van Der Woodsen i izgledati odlično

Bez obzira gledali seriju Tračerica ili ne, ako pratite modu morate znati koliko veliki utjecaj na nju imaju djevojke iz ove serije. Blair Waldorf i Serena Van Der Woodsen likovi su čiju odjeću kopiraju milijuni djevojaka širom svijet...

Kako kopirati stil Serene Van Der Woodsen i izgledati odlično

Bez obzira gledali seriju Tračerica ili ne, ako pratite modu morate znati koliko veliki utjecaj na nju imaju djevojke iz ove serije. Blair Waldorf i Serena Van Der Woodsen likovi su čiju odjeću kopiraju milijuni djevojaka širom svijeta, a mi vam donosimo savjete na što obratiti pažnju kako biste uspjeli u svojoj namjeri i izgledali odlično, a ne kao loša kopija.

Serenin stil

U originalu Serenin stil je inspiriran manekenkom Kate Moss. To znači da ona kombinira ultra modernu odjeću s vintage komadima kako bi dobila boho chic izgled s rockerskim prizvukom. Poput svoje ikone Kate Moss, Serena se ne boji odjenuti nešto ludo ako joj se sviđa, a na kraju postiže izgled kao da se nije previše trudila. Naravno, u njenom izgledu uvijek je doza glamura i klasike.

Serenina odjeća ne izgleda tako, ali uglavnom su to skupi dizajnerski komadi od luksuznih tkanina.

Nužni komadi za kopiranje Sereninog stila

Ako se želite odijevati poput Serene morate imati nekoliko ključnih komada.

Jakna koja odlično pristaje

Serena uglavnom nosi jaknu. Ona ima pravu kolekciju jakni, kratke, duge, kožne, vunene i sve između. Nosi ih u svim bojama, vedrim, crvenim, pastelnim, neutralnim i zemljanim.

Da biste imali Serenin look morate s velikom pažnjom birati jaknu. Njoj jakna uvijek odlično pristaje i podiže dojam ostatku odjeće umjesto da je prekriva.

Uske traperice

U mnogim epizodama vidjeli smo Serenu u uskim trapericama. Iako već lagano izlaze iz mode, uske traperice su još uvijek Serenin zaštitni znak i odabir. Stoga ako imate super noge poput Blake Lively, dodatno ih naglasite uskim trapericama.

Haljine

Serena ima svoju vrlo ženstvenu stranu, pa smo je vidjeli u prekrasnim haljinama. Iako haljine ne mogu biti nečiji stil, Serena ih je pretvorila u komade koji odražavaju njen karakter neobičnim detaljima.  Da biste kopirali taj stil tražite haljine s nečim neočekivanim na njima primjerice ružama, mašnama, zlatnim kopčama i slično. Serena obično nosi mini haljine pa ih se i vi usudite nositi.

Modni dodaci

Serenin izgled vrti se oko detalja. Ona će nešto sasvim obično pretvoriti u odličan komad uz pomoć pravih dodataka.

Čizme – Ako ste gledali samo jednu epizodu tada znate da Serena cijelo vrijeme nosi čizme. Čizme nosi na traperice, haljine, školsku uniformu…

Slojevite ogrlice – Serena gotovo uvijek ima neku ogrlicu. Njene ogrlice obično su duge i dosežu gotovo pupak, a nosi ih u slojevima kako bi kreirala boemski stil.

Narukvice – Serena ne nosi često narukvice, ali kada ih nosi koristi ih kako bi dodala interes za jednostavnu odjeću.

Serenina frizura

Duga, valovita plava kosa s pramenovima ne izgleda uredno. Blake Lively nosi ekstenzije kako bi dobila super dugu kosu za snimanje serije. Kosa je uvijek savršeno namještena,  a ipak odaje dojam ležernosti i kao da se nije potrudila namjestiti je.