19 travnja, 2024

Moda

Moda za djevojke koje kreiraju modne trendove.

Kako putovati lagodno i sa stilom i u hladnijim danima

Prosinac je mjesec pun putovanja i izleta, ali naravno nitko ne želi vući za sobom tonu prtljage, međutim čini se kako je to zimi neizbježno uz kapute, čizme i džempere. Možda ipak i nije?!

Kako putovati lagodno i sa stilom i u hladnijim danima

Ova zima nije kao obično puna putovanja i izleta, ali neka putovanja nemoguće je izbjeći. Naravno, nitko ne želi vući sa sobom tonu prtljage, međutim čini se kako je to neizbježno uz kapute, čizme i džempere. Ipak, uz pomoć nekih trikova možete smanjiti količinu prtljage koju nosite na put, čak i kada vam treba puno više toga što ćete obući nego ljeti.

-1- Investirajte u lagani kofer s kotačima. On možda neće izgledati najslađe na svijetu, ali će definitivno olakšati vaša putovanja. Nemojte zaboraviti uzeti u obzir težinu praznog kofera, te izaberite najlakši koji možete pronaći.

-2- Druga stvar koju trebate nabaviti je velika ručna torba. Uz nju ponesite tek jednu manju pismo torbu za večernje izlaske. Torbe srednjih veličina za putovanja izostavite.

-3- Najteže komade odjeće nosite na sebi. Perjanicu obucite na sebe, čizmice i slične komade. Na taj način ćete osloboditi mnogo prostora u koferu.

-4- Usredotočite se na tanje veste i haljine. Hlače i džemperi zauzimaju mnogo više prostora od haljina. Nosite li haljine imat ćete prostora u koferu za mnogo više kombinacija i izbora.

-5- Ograničite nakit i modne dodatke. Nosite neutralnije komade koji će odgovarati gotovo uz svu odjeću.

-6- Kozmetiku minimalizirajte putnim pakiranjima, te šminkom koju najčešće koristite. Ne trebate nositi sve što imate.